pirgo 0 #1 Публикувано 12 Октомври, 2007 Здравейте колеги , Някой да има наблюдения как работят момчетата в сервиза на ЮБИ-ко в Горубляне ? Мисля идващата седмица да си карам колата там , но ще съм много благодарен ако получа няколко мнения за тяхнятя работя . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #2 Отговорено 12 Октомври, 2007 (Редактирано) приветаз съм от Ямбол и хондата я имам от 2 месеца някадепреди 1 месец имах път към София и реших да отида да ми сменят ангренажния ремък и ролката в Хонда, че поне да съм сигурен кой ще ми барника под капака и си запазих час именно за този сервиз. аз какво ли разбирам, но все пак съм си много доволен. смениха въпросния ремък и ролка като се оказа че предишният ремък е бил "прескочил с 1 зъб" тоя от сервиза ми вика " ае пич тая хонда вървеше ли до ся бе?" плюс това ми огледаха отвсякъде колата и всичко си беше ОК. за цялата тая работа ми взеха 300лв (120 ремък 80 ролка и 100 труда)и тва на мен вече ми е обица на ухото. за някви такива сериозни работи винаги ще си ходя в оторизиран сервиз да няма после тва прескочило онова не било завинтено и т.н. дано съм ти бил полезенп.п. да не забравиш да си запазиш час.. иначе май голям зор ако изобщо станеуспех! Редактирано 12 Октомври, 2007 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #3 Отговорено 13 Октомври, 2007 В моето семейство имаме 3 хонди - Сивик 6-та, CR-V, и АКОРД 2,2 i-ctdi и всичките ходиме само и единствено в ЮБИ-КО. Винаги са били много точни и коректни. Може да не работят много бързо, за сметка на това пък качествено. Тел. на сервиза 974-48-77 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pirgo 0 #4 Отговорено 13 Октомври, 2007 В моето семейство имаме 3 хонди - Сивик 6-та, CR-V, и АКОРД 2,2 i-ctdi и всичките ходиме само и единствено в ЮБИ-КО. Винаги са били много точни и коректни. Може да не работят много бързо, за сметка на това пък качествено. Тел. на сервиза 974-48-77 Здрасти Nicki , много благодаря за инфото . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
elf 0 #5 Отговорено 15 Октомври, 2007 И аз мога да добавя единственно положителни отзиви от този сервиз. Откакто си взех Хондата само там ходя и те си ми знаят проблемите и всичко. При ограничен бюджет даже ме съветват кое по напред трябва да оправя. И работят бързо - колкото пъти ми се е налагало да ми оправят колата става за един ден. Мога да кажа, че си ги обичам момчетата - дори приемат с усмивка женските ми капризи и незнаие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest elf #6 Отговорено 15 Октомври, 2007 Другите координати на сервиза са:кв. Горубляне, ул.Самоковско шосе 2Вwww.ubico-honda.com0888 634616 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове