Stancho 4 #1 Публикувано 11 Октомври, 2007 Някой има ли идея къде мога да си направя втори ключ за хонделата? Като я взимахме ми дадоха само 1 и искам да си направя резервен.. всичко се случва.. тук в Ямбол ходих при един ключар които уж се занимава с такива работи, но той ми вика "тя твоята има имобилайзер, трябва да ти отворя ключа, да видим чипа и ако мога ще ти направя втори" ... ба ! ами ако неможе ?? земе ми прецака и тоя ключ..та някой знае ли каде и на каква цена това може да стане10х предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest artifuckt #2 Отговорено 11 Октомври, 2007 Някой има ли идея къде мога да си направя втори ключ за хонделата? Като я взимахме ми дадоха само 1 и искам да си направя резервен.. всичко се случва.. тук в Ямбол ходих при един ключар които уж се занимава с такива работи, но той ми вика "тя твоята има имобилайзер, трябва да ти отворя ключа, да видим чипа и ако мога ще ти направя втори" ... ба ! ами ако неможе ?? земе ми прецака и тоя ключ..та някой знае ли каде и на каква цена това може да стане10х предварителноПо принцип и аз така знам. В самия ключ има чип, който е като имобилайзер. Аз обаче като вземах моята ми я дадоха с 3 ключа, от които единият е червен. Тоя червения ключ бил за направата на дубликат и на него си пише кода на чипа. В твоя случай някой трябва да ти разчете кода и да програмира чипа на новия ключ, но идея нямам кой може да ти извърши тая услуга. Може би в някое представителство на Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gax #3 Отговорено 11 Октомври, 2007 Има такава тема. търсачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misho #4 Отговорено 11 Октомври, 2007 Има такава тема. търсачка Ами да беше дал линк към темата!--------------------------------------------------Виждам че не си от София, но ако мога малко да помогна!Виж тук - www.intesa.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #5 Отговорено 11 Октомври, 2007 Ок, за неползващите търсачката:- "прост" имобилайзер - 60-80лв 2-3 ателиета в София- "сложен" имобилайзер, като моя - 160+ лв Бултрако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #6 Отговорено 11 Октомври, 2007 още по прост като моя без имобилайзер ма за 6-та няма никаде а струва 10 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GoroB 4 #7 Отговорено 11 Октомври, 2007 Здрасти, скоро и аз се сблъсках с този проблем на Civic 6-та, и информацията с която мога да ти помогма е следната: - "Бултрако" - за да ти направят резервен ключ, трябва да имаш червения сервизния ключ (можеш само да си отключиш вратата с него, но не можеш да запалиш. Към него има прикрепена пластина с код). Цените са следните: Доставка на заготовка (10 работни дни) - 60 лв. Обучение на ключа - 30 лв. Нрязването си го правиш сам. - Ключарско ателие в Пловдив - Носиш си нормалния ключ, разчитат му кода (без да го отварят), програмират нов (доста по-грозен) и го нарязват. Цена 80лв.Аз лично ще предпочета "Бултрако" защото имам сервизен ключ.Надявам се да съм бил полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stancho #8 Отговорено 11 Октомври, 2007 благодаря на всички за отговоритенаистина ми бяха полезнии с търсачката нито с "ключ", нито с "втори ключ" не успях да намеря нищо, за което се извинявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest keel #9 Отговорено 11 Октомври, 2007 ... - Ключарско ателие в Пловдив - Носиш си нормалния ключ, разчитат му кода (без да го отварят), програмират нов (доста по-грозен) и го нарязват. Цена 80лв....Надявам се да съм бил полезен Страшно ще си ми полезен ако кажеш къде точно в Пловдив се намира това ателие, защото мойта Хонда я взех само с един ключ и трябва в най-скоро време да си направя резервен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GoroB 4 #10 Отговорено 12 Октомври, 2007 Като идваш от Асеновград, на сточна гара свиваш към гарата и след това на малкия светофар на сточна гара свиваш надясно по "Авксентии Велешки" (към библиотеката). Втората пресечка, завой на ляво и си пред ключардкото ателие. Доста е голямо и е с големи табели, така че надали ще го пропуснеш, но все пак ако не се ориентираш, виж линка:http://bgmaps.com/services/links/links.asp...cd9fdecc7a67bcaУспех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
migga 20 #11 Отговорено 12 Октомври, 2007 благодаря на всички за отговоритенаистина ми бяха полезнии с търсачката нито с "ключ", нито с "втори ключ" не успях да намеря нищо, за което се извинявам Gledam che za kluch si pital i na men mi dadoha kolata s edin az si napravih kluch za 70 leva ako ne si si napravil i te interisuva shte ti kaja kade da ytidesh da ti napravqt Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #12 Отговорено 12 Октомври, 2007 благодаря на всички за отговоритенаистина ми бяха полезнии с търсачката нито с "ключ", нито с "втори ключ" не успях да намеря нищо, за което се извинявам Gledam che za kluch si pital i na men mi dadoha kolata s edin az si napravih kluch za 70 leva ako ne si si napravil i te interisuva shte ti kaja kade da ytidesh da ti napravqtае пич не ми ли получаваш личните съобщения или само не отговаряш..пиши тука поне. кой е майстора? срещу "Сара"-та в една пресечка ли ?п.п. пиши на кирилица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове