JAZZ 0 #1 Публикувано 10 Октомври, 2007 (Редактирано) Искам да изкажа едно огрооОООМНО БЛАГОДАРЯ на колегата Blade(Светльо)!Благодарение на неговата отзивчивост най-после се сдобих с лайсната,която шест месеца жадувах!Най-интересното е ,че момчето ми я прати чак от Варна и я е намерил от моргите ... само защото съм от форума!Малко са хората ,дето ще си губят времето заради непознат!Не мога да опиша как се чувствам,но се гордея че има такива хора сред нас и се надявам да не са малцина!Жив и здрав да си ми ,братле,и нека всичкото добро ти се връща по две! п.с. Ако темата не е за Общи дискусии ще помоля модераторите да я преместят на правилното място!Благодаря! Редактирано 10 Октомври, 2007 от JAZZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #2 Отговорено 11 Октомври, 2007 Според мен темата си е точно за тук, нека всички се поучим от отзивчивостта на колегата Blade и да си помагаме един на друг, не само хората във форума, а по принцип. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #3 Отговорено 11 Октомври, 2007 (Редактирано) С две ръце подкрепям мнението и на двама ви! Пича е наистина адски отзивчив. Аз си търся ел.стъкла и той нямаше от 4 ген която продава на части, обаче ходи да търси по моргите и ми се обади да ме държи в течение. Аз също не го познавам лично и се кефя, че има такива хора. БЛАГОДАРЯ и от мен! Редактирано 11 Октомври, 2007 от DNL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 11 Октомври, 2007 Евала на човека дано има почече такива хора като него още един пьт евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #5 Отговорено 11 Октомври, 2007 Имаше едно филмче в което малко дете правеше добро на хората около него и показа една схема от която се виждаше че ако поне един от тях свърши пак нещо добро и т.н. нещата се повтарят до безкрайност, та евала на пичаС такива хора като него ще спасим Света Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blade 0 #6 Отговорено 13 Октомври, 2007 Благодаря на всички за хубавите думи и се извинявам на тези на които не успях да помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #7 Отговорено 15 Октомври, 2007 Благодарности и от мен за колегата.Мом4ето е много отзив4иво и то4но.Дано да има о6те много такива хора в клуба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове