Jump to content
Guest k_u_d_o_s

Избор на зимни гуми

Recommended Posts

Guest k_u_d_o_s

Дайте малко съвети - размера на гумите е 195/60/15. Спрял съм се на Yokohama W.Drive V902 за 154лв и Goodyear Ulta Grip 7 за 164лв.И за 2те чувам само кубави работи, дори от магазина ми казаха че избора бил само личен и че са еднакво добри.Някакви наблюдения? Мнения?Аз клоня към Yokohama защото и в момента летните ми са такива, но събирам мнения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cr-v

Аз лично харесвам Мишлен и сега пак си взех такива зимни. Карам със 205/70 R15 и едната ми струваше 195лв със монтаж и баланс в ДИАНА. BF Goodrich и Toyo също са добър вариант, и са на поносими цени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

преди карах със скъпи гуми , но от практиката ми е показала , че по добре да си сменям гумите на 2 сезона и да са евтини ( в момента карам с някакви за 80 лв парчето от диянатаи съм страшно доволен ) от колкото да ги сменям на 4 с някакви маркови

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте малко съвети - размера на гумите е 195/60/15. Спрял съм се на Yokohama W.Drive V902 за 154лв и Goodyear Ulta Grip 7 за 164лв.И за 2те чувам само кубави работи, дори от магазина ми казаха че избора бил само личен и че са еднакво добри.Някакви наблюдения? Мнения?Аз клоня към Yokohama защото и в момента летните ми са такива, но събирам мнения.

за Goodyear Ultra Grip 7 давам гаранция за сняг и лед миналата зима бях с такива няколко пъти ходих на вилата с тях представиха се отлично единствения недостатък които видях е че са шумни на сух асвалт .Дано сам ти бил полезен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, аз имам опит с michelin alpin карах два сезона и никога несъм имал проблеми,преди съм ползвал fulda но нямат нищо общо наистина.За goodyear utragrip 6,7 etc. освен че са най-добрите зимни гуми друго несъм чувал.Сега съм със 195/55/15 goodyear eagle vector някакви всесезонки ама ще им е първа зима с мен ;) Каквото и да вземеш все ще е добро. Поздрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм доволен от зимнуите гуми на Vredestein ,не са скъпи ,доста са меки и се справят много добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за 2те чувам само кубави работи, дори от магазина ми казаха че избора бил само личен и че са еднакво добри.Някакви наблюдения? Мнения?Аз клоня към Yokohama защото и в момента летните ми са такива, но събирам мнения.

ПО - добри от Yokohama досега не съм срещал.Те са със специална добавка "зерум" която им запазва еластичноста дори след гаранциония им срок. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ibrololov

Аз лично карам само с Gislavedпо добри зимн гуми и тях няма а и скандинавците знаят доста за снега ;) Препоръчвам ви ги гумите са стршни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм се спрял на тази гума:Dunlop SP Winter Sport M3 - снимкацена около 150 лв, в зависимост от размера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc

И аз съм с Vredestein, при това всесезонни. Много ги плюят тези всесезонните, но мога да кажа, че съм на далавера, при положение, че миналата зима съм карал точно 2 километра на сняг:worthy: Иначе дори всезезонните на Vredestein са с добавка на силициев диоксид и държат пътя при всякакви условия, предполагам зимните са още по-добри. Хубавото им е,че не правят балони като някои други марки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

темата се казва : " Избор на зимни гуми, Избора сведох до Yokohama и Goodyear"какви Gislaved , Dunlop , Vredestein и т.н. ??? ианче аз лично съм с 4 броя Ултри и да ти кажа , не съм ги карал много на сняг , но на сух и мокър асфалт ,и лед зимата са страшно добри и бонус като се стопли не почват да свирят като всесезонки 1 глас за ултрите :) няма да сгрешиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

темата се казва : " Избор на зимни гуми, Избора сведох до Yokohama и Goodyear"какви Gislaved , Dunlop , Vredestein и т.н. ??? ианче аз лично съм с 4 броя Ултри и да ти кажа , не съм ги карал много на сняг , но на сух и мокър асфалт ,и лед зимата са страшно добри и бонус като се стопли не почват да свирят като всесезонки 1 глас за ултрите :) няма да сгрешиш

Мерси за един от малкото точни отговори. Питах за мнение само м/у тия 2та модела. Аз съм от Варна и тука сняг мн не виждаме, но все пак има хлъзгави пътища и с летните ми Yokohama въобще не се получава :P.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за един от малкото точни отговори. Питах за мнение само м/у тия 2та модела. Аз съм от Варна и тука сняг мн не виждаме, но все пак има хлъзгави пътища и с летните ми Yokohama въобще не се получава :).

проблема не е толкова в снега или леда , а че летните гуми стават абсолютен кучан зимата :P все едно че караш влак ама без релси ... успех с избора и по-важното е да са 4 зимните гуми :P отколкото да са най-добрите , така-че си прецени ако си тръгнал да взимаш само 2 качествени ... аз тая грешка я направих миналата година и установих , че задницата на всеки завой иска да мине отпред ... така две седмици и после още 2 ултри ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHINO_XL

Аз си поръчах Goodyear Ulta Grip 7 185/60/15 но такъв размер няма в БГ и чакам да ми ги внесат от чужбина.Моето лично мнение е че са по-добрия избор от зимни гуми Yokohama,но както решиш ти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Аз си поръчах Goodyear Ulta Grip 7 185/60/15 но такъв размер няма в БГ и чакам да ми ги внесат от чужбина.Моето лично мнение е че са по-добрия избор от зимни гуми Yokohama,но както решиш ти.

странно защото аз съм с този размер отпред :blink: можеби не търсиш където трябва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Колегата, вече е с Yokohama.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found