SLX 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2007 Ами колеги най накрая си купих дълго търсеното купе. 2000 г. с кожа, климатроник, автопилот, ел.седалки отопляеми, ел. люк, халогени, по мнението на ВИН декодера колата е с 2,3 мотора, което не е съвсем така, защото е двулитров F20B Докарах си я собственоръчно и за изминалите 2000 км. мога само добро да кажа. Колата е сребриста и скоро ще пусна снимки. Много, много добра колица. Наумих си и не се отказах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 8 Октомври, 2007 аре още един гъзар, честито и с кеф да я караш скоро ще си купя голф май, щото станаха по-редки от купетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SLX 0 #3 Отговорено 8 Октомври, 2007 аре още един гъзар, честито и с кеф да я караш скоро ще си купя голф май, щото станаха по-редки от купетата Е нали точно ти ме навиваше, бе баровец Другата седмица ще дойда до Филибето да видим чия върви по-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9 #4 Отговорено 8 Октомври, 2007 Честито! Много безаварийни километри ! Като гледам колко сивици станаха във Варна и аз все по-често се замислям за Акорд Купе или Сивик 5та г. купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #5 Отговорено 8 Октомври, 2007 Ееееее гъзар,браво.Откакто се ка4их на Прелюд разбрах 4е Хонда правят и истински коли Вследствие на което реших 4е следващата ми кола ще е Акорд купе,по възможност като твоето.4естито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #6 Отговорено 9 Октомври, 2007 честито и от мен,колата е невероятна.някой ден когато Прелюд-ът ми отеснее(заради семейство евентуално) и моя естествен избор ще е Акорд по възможност купес ръчни скорости е колата,нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 9 Октомври, 2007 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #8 Отговорено 9 Октомври, 2007 Честито колега.Безавариини километри.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest batkosio #9 Отговорено 9 Октомври, 2007 (Редактирано) Честито колега! Това ми беше единия вариант, аз избрах другия, но някой ден ще сe качим на Акорд купе, модел 2007, американското... Редактирано 9 Октомври, 2007 от batkosio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #10 Отговорено 9 Октомври, 2007 Честито и от мен. Като гледам снимки на такъв Акордеон, си мисля че това би трябвало да е истинския наследник на Прелюд 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delineator 2 #11 Отговорено 9 Октомври, 2007 Честито колега, със здраве да я караш!Това ми е любимия дизайн на Хонда. Много си мечтаех за такава, но заради семейството взех седана F20B6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanta 0 #12 Отговорено 9 Октомври, 2007 Колега със здраве да си я караш, и в най-скоро време да скочиш в 2008 акорд купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #13 Отговорено 9 Октомври, 2007 Честито ,безавариини километри......и да се надуваш чат пат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SLX 0 #14 Отговорено 11 Октомври, 2007 Благодаря за пожеланиятаето тук http://www.nissanbg.com/forum/viewtopic.ph...sc&start=15 е темата в нисанския форум, аз все пак имам и нисан. там са качени и няколко снимки, описващи перипетиите по покупката на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FROSTY 1 #15 Отговорено 12 Октомври, 2007 Айде честито и от мен много безаварийни километри и скоро да я смениш с по-нова Аз пък си купих Honda Prelude миналия четвъртък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #16 Отговорено 12 Октомври, 2007 Браво колега , 4естито аз мойта я търкалям ве4е пове4е от година ...и всеки път като седна вътре и се кефя ,по4ват да се усещат много пи4ове за какво иде ре4 там е истината п.с. и моята е сива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #17 Отговорено 12 Октомври, 2007 Честито бате сьс здраве да си го караш :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #18 Отговорено 12 Октомври, 2007 Честито, наскоро видях на г-н диджея на живо и , от пръв поглед Със здраве да я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #19 Отговорено 12 Октомври, 2007 Да ти е честита новата придобивка и със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #20 Отговорено 12 Октомври, 2007 Честито колега. Доста тузарска кола. Със здраве да си я каваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zhivko 0 #21 Отговорено 13 Октомври, 2007 Айде честито и от мен на патерици,та нали и аз съм в отбора на акорд купе разбира се!И умната ,че много вървят тия автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове