Jump to content
BoBiTo

Впечатления и коментари от сбирката в Калояново

Recommended Posts

Предлагам всеки да напише своя коментар от сбирката в Калояново...п.п. Ако някой иска снимки и клипове от сбирката да пише :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз присъствах за първи път на тази сбирка, запознах се с малко хора, но всички бяха готини :angry:Искам да питам (можеби е още рано но...) кога ще бъде следващата среща ??

Редактирано от Prelude rules

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да питам (можеби е още рано но...) кога ще бъде следващата среща ??

:angry: Всяка първа неделя на месеца. От 13:00 часа. Появяват се теми за подсещане няколко дена предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пусни някоя снимка и клипче де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса събитието,но си мислех че ще покарам само 1-2 пъти...пък то се оказа доста повече и по едно време взе да ми става жал за колата....ако участвам втори път ще е когато имам разпънки и по-яки стабилизиращи щанги,както и подходящи гуми за писта.иначе като поваля си ставаха опасни дрифтове...поне беше гот за публиката:angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да определено на нас .. публиката.. доста ни беше фън. Имаше и аплодисменти за хубавите дрифтове но едва ли сте ги чули :angry: П.П. И аз имам малко снимки и клипчета само да ги сваля на компа и ще проверя на кои номера са ... проверих .. 2-3 клипчета на червения сивик 21 номер и 2 снимки на 23 номер

Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса събитието,но си мислех че ще покарам само 1-2 пъти...пък то се оказа доста повече и по едно време взе да ми става жал за колата....ако участвам втори път ще е когато имам разпънки и по-яки стабилизиращи щанги,както и подходящи гуми за писта.иначе като поваля си ставаха опасни дрифтове...поне беше гот за публиката:)

Поздравления от мен, много добре си вървеше машинката... изкефи ме :) Снимах я няколко пъти, ако искаш да ти пратя снимките ???Само неразбрах какви бях тези грешки които бяха станали по време на състезанието и защо всичко започно отново :)
ами аз ги искам снимките,но най-добре ги качи някъде за да могат всички които са любопитни да ги погледат...за грешките в група Б ли говориш?проблема дойде от онзи с реното Клио май,защото му загасна колата и го биха служебно.....някаква такава врътка май се опитаха да направят....поне аз така си мисля...иначе момчето с реното клио кара много яко и много смело,просто мал шанс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макар и случайно да се натъкнах на ваш'та среща ми беше много приятно да поговоря с хондаджии и се надявам пак да се видим, особено като взема мечтаната машина. (Аз съм лададжията с тъмните очила и бирата в ръка). Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

То си стана цяла Национална среща, макар и за 1 ден :rolleyes: поне 30-40 хонди бяхме и от къде ли нямаше хора............Само жалко, че флагмана ни се повреди, но и Иво много добре ни отсрами, въпреки че прелюда му не бе подготвен за писта ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

То си стана цяла Национална среща, макар и за 1 ден ;) поне 30-40 хонди бяхме и от къде ли нямаше хора............Само жалко, че флагмана ни се повреди, но и Иво много добре ни отсрами, въпреки че прелюда му не бе подготвен за писта ;)

:rolleyes: радвам се че съм бил на точното място в точното време с точната кола;)обаче флагмана трябва да почва да мачка,че мойта излиза в пенсия до подходяща подготовка;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето адреса с снимките.... има и още но става късно, утре пак... :rolleyes: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180541

Редактирано от Prelude Rulez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето адреса с снимките.... има и още но става късно, утре пак... :rolleyes: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180541

браво,има малко и на мойта кола:dry:само като/ако допълниш снимките в линка драсни някой ред,за да знам и да влезна да ги издърпам.мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...