georgivanov1 23 #1 Публикувано 5 Октомври, 2007 http://www.standvirtual.com/index.php?op=show&id=p121705 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 5 Октомври, 2007 бахти извращението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 5 Октомври, 2007 Мога да кажа само:Кич кич кич кич кич кич кич.. а да и също: кич кич кич кич! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #4 Отговорено 5 Октомври, 2007 Мога да кажа само:Кич кич кич кич кич кич кич.. а да и също: кич кич кич кич! Забрави да споменеш КИЧ и то доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #5 Отговорено 5 Октомври, 2007 горката хонда тва е меко казано кичда извиняват колегите от перник ама за мен тва си е баш Пернишки тунинг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #6 Отговорено 6 Октомври, 2007 Защо бе, кефи стига само да си на около 10 г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #7 Отговорено 7 Октомври, 2007 липсва му само пернишката регистрация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #8 Отговорено 7 Октомври, 2007 У тая шарения дали се вози някой и колко дълго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #9 Отговорено 7 Октомври, 2007 Човек трябва да знае кога да спре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #10 Отговорено 8 Октомври, 2007 Да знае кога да спре и ..... кога изобщо да не почва.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #11 Отговорено 8 Октомври, 2007 а дали е толко мощно колкото кичозно, щото ако е така, значи е много МООООООЩНО. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #12 Отговорено 9 Октомври, 2007 Що бе колеги колата е добра само да се махне тоя гаден спойлер на задното стькло разваля цялата картина иначе колицата е добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatVill 0 #13 Отговорено 9 Октомври, 2007 (Редактирано) Заболява ме главата от тая кола,няма такава цигания! А, и ми напомни да си изгоря стелките публично, че и аз съм с такива.. Редактирано 9 Октомври, 2007 от BatVill Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsuchiya 4 #14 Отговорено 9 Октомври, 2007 от вътре не е лоша,само да не е червена и да се изхвърлят стелките.Воланчето е гот. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове