marcinqra 0 #1 Публикувано 4 Октомври, 2007 Колата е сивик 1995 1.3 16!!! Държи ми много високи обороти кум 4-5000 и не падат надолу въобще! На какво може да се дължи това колеги ако знае някои да казва че съм избеснял вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #2 Отговорено 4 Октомври, 2007 Виж да не ти е блокирала клапата на смукача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #3 Отговорено 4 Октомври, 2007 Не е работи си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #4 Отговорено 4 Октомври, 2007 а дросела?щото от друго не се сещам какво може да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #5 Отговорено 4 Октомври, 2007 а дросела?щото от друго не се сещам какво може да еДросела също си работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #6 Отговорено 4 Октомври, 2007 е сори ама за друго не се сещам.трябва да се види Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #7 Отговорено 4 Октомври, 2007 Никои ли не знае от кво може да е??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubobaroto 0 #8 Отговорено 4 Октомври, 2007 Регулатор на празен ход.Карбуратора(за по4истване+смяна на няква пружинка вутре).Провери си и педала дали се връща до краи.И постояно ли ги дуржи без да падат??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #9 Отговорено 5 Октомври, 2007 Мисля че педала не се връща до краи Защо е така кво държи така жилото,ако го разхлабя малко дали ще се оправят оборотите??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #10 Отговорено 5 Октомври, 2007 една пластинка която движи дросела се беше огънала и вече колата си работи както преди,може да триете темата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #11 Отговорено 5 Октомври, 2007 аз като говоря да гледаш клапите,ма ти не радвам се че си успял,ние с комарите трябва да се подкрепяме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове