Greenwater 0 #1 Публикувано 3 Октомври, 2007 туй дето прилича на някакъв обтегач пред ролката изобщо не ми е ясно за какво е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 3 Октомври, 2007 Аз мога само да дам предложение... виждам, че това хваща блока/главата към купето.. може да е импровизиран или алтернативен "тампон" за да се захване импланта към купето... предположение само. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #3 Отговорено 3 Октомври, 2007 ма то е нещо като амортесъорче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 3 Октомври, 2007 от многото коне под капака явно мотора много мърда и това убира вибрациите защото е хванато за купето и мотора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #5 Отговорено 4 Октомври, 2007 (Редактирано) по принцип такъв амортисьор може да бъде сложен допълнително с цел убиване на вибрации,но като гледам човека не си ползва предният/предните тампони и по-скоро му се е наложило да ги замени с нещо подобно....Дани,сега ако кажеш че си видял къде се продават такива амортисьори ще си златен,че аз имам подобен проблем... Редактирано 4 Октомври, 2007 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #6 Отговорено 4 Октомври, 2007 (Редактирано) На много места съм ги засичал, но само за това се сещам. Stiffy Torque П.П. А ето това представлява: Редактирано 4 Октомври, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #7 Отговорено 4 Октомври, 2007 Почти всяка немска дизелова кола има такова амортесйорче било то на пистовия или ангренажния ремък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #8 Отговорено 4 Октомври, 2007 на мен ми прилича на денмферите дето се слагат на моторите да не заиграва и да блокира всякакви негативни резки движения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #9 Отговорено 4 Октомври, 2007 http://www.modacar.com/products/Honda/Civi...inedampers.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове