Valri 6 #1 Публикувано 3 Октомври, 2007 Здравейте! Не ми работи нагревателя на джама, а това ме побърква,ток до нагревателя не стига.Копчето си работи проверих. Порових и намерих един тлъст pdf-фаил които стигнах до това: Това което съм го оградил с червеното къде се намира по дяволите някъде под жабката ли???? Помагайте :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 3 Октомври, 2007 Здравейте!Не ми работи нагревателя на джама, а това ме побърква,ток до нагревателя не стига.Копчето си работи проверих.Порових и намерих един тлъст pdf-фаил които стигнах до това:Това което съм го оградил с червеното къде се намира по дяволите някъде под жабката ли????Помагайте ;) under-hood -> под капака намира се до акумулатора или иначе казано, като застанеш пред вдигнатия капак - в горния ляв ъгъл пластмасова кутия с капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest valri #3 Отговорено 4 Октомври, 2007 Намерих го но уви релето чука (работи) но ток пак няма до джамаПомагайте моля ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda_Civic_LSI_1.5_16V #4 Отговорено 4 Октомври, 2007 Намерих го но уви релето чука (работи) но ток пак няма до джамаПомагайте моля !Ами провери си цялата верига до нагревателя,провери и бушона,както и някъде да не е прекъснат кабелаУспех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове