Jump to content
M_I_T_A_K_A

МОЛБА

Recommended Posts

Колеги, трябва ми една информацийка. Интересувам се от нотариус, които да работи в неделя. Брат ми иска да си купи кола от София (за жалост не е Хонда), но можем да дойдем само в неделя и се надявах някой от вас, ако има информацийка за работещи нотариуси или такива на които мога да се обадя и извънредно да ми свършат работата, да ми помогне с телефон или начин по които да мога да се свържа с тях. А ако някои има познат нотариус ще е перфектно. но и само инфо също ще ми е полезно;) Тук в Русе, по авто-къщите, могат да издават такива документи, но незнам в София как стоят нещата;) Очаквам инфо тук или на лични за което ви благодаря предварително.Поздрави;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр митак .. та по темата...ако ненамериш никои завърти се до кат ние така направихме с Ради. Има доста седящи безцелно млади момчета и лелки с пишещи машини... 100% ще те упътят че даже ще ти птрдложат да придвижат нещата " за по бързо" естествено с/у някой лев...поздрави и успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр митак .. та по темата...ако ненамериш никои завърти се до кат ние така направихме с Ради. Има доста седящи безцелно млади момчета и лелки с пишещи машини... 100% ще те упътят че даже ще ти птрдложат да придвижат нещата " за по бързо" естествено с/у някой лев...поздрави и успех :)

Е те КАТ в неделя бачкат ли? Вие в неделя ли я прехвърляхте с него?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

неме разбра..ние в кат въобще неходихме...там отпред до паркинга има седящи който си предл;агат услугите...договорите сичко по документацията мия написа една лелка срещу 17 лв ако несе лъжа беше и те препраща кам нотариус който се намираше в близката сграда на 50 м......Но в кат пак казвам несме ходили тай като неговата беше регистрирана вече в БГ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тази си е регистрирана в България.... мен ме интересува дали е било неделя.... трябва ми работещ нотариус в неделя. Благодаря:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

само да уточня една подробност....единстения законен нотариус в района на КАТ е в сградата срещу халето за номерата на колите.всички дето седят с пишещи машини се правят на такива,но не са.не се лъжи да им даваш пари уж за работа ,която няма да свършат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тея дето седят само печатат документите и те препращат в жълтат сграда с/ъ кат.. на 1-вия етаж в дъното се намира нотариуса .. не тея да се правят на нутариуси а, може ид а се правят де....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой има ли идея, дали немогат да ми оправят документите в някоя авто къща..... много ми е спешно..... помагайте моля :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой има ли идея, дали немогат да ми оправят документите в някоя авто къща..... много ми е спешно..... помагайте моля :rolleyes:

Единствения начин за прехвърляне на собствеността върху МПС е с договор с нотариална заверка на подписите.Като вариант бих те посъветвал да си направите и подпишете предварителен договор за покупко-продажба (за да може да се разплатите спокойно), да се уговориш с продавача да ти завери едно пълномощно ( с право да продаваш сам на себе си) и декларация и да ти ги изпрати. Оттам насетне ти ще си я прехвърлиш сам.Успех! Редактирано от UniCorn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

UniCorn благодаря за отговора.... знам, че нещата стоят така и точно заради това питам за нотариус, но просто тук в Русе авто къщите я предлагат тази услуга и заради това питам дали и в София не стоят така нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...