M_I_T_A_K_A 6 #1 Публикувано 3 Октомври, 2007 Колеги, трябва ми една информацийка. Интересувам се от нотариус, които да работи в неделя. Брат ми иска да си купи кола от София (за жалост не е Хонда), но можем да дойдем само в неделя и се надявах някой от вас, ако има информацийка за работещи нотариуси или такива на които мога да се обадя и извънредно да ми свършат работата, да ми помогне с телефон или начин по които да мога да се свържа с тях. А ако някои има познат нотариус ще е перфектно. но и само инфо също ще ми е полезно Тук в Русе, по авто-къщите, могат да издават такива документи, но незнам в София как стоят нещата Очаквам инфо тук или на лични за което ви благодаря предварително.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #2 Отговорено 3 Октомври, 2007 Здр митак .. та по темата...ако ненамериш никои завърти се до кат ние така направихме с Ради. Има доста седящи безцелно млади момчета и лелки с пишещи машини... 100% ще те упътят че даже ще ти птрдложат да придвижат нещата " за по бързо" естествено с/у някой лев...поздрави и успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #3 Отговорено 3 Октомври, 2007 Здр митак .. та по темата...ако ненамериш никои завърти се до кат ние така направихме с Ради. Има доста седящи безцелно млади момчета и лелки с пишещи машини... 100% ще те упътят че даже ще ти птрдложат да придвижат нещата " за по бързо" естествено с/у някой лев...поздрави и успех Е те КАТ в неделя бачкат ли? Вие в неделя ли я прехвърляхте с него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #4 Отговорено 3 Октомври, 2007 неме разбра..ние в кат въобще неходихме...там отпред до паркинга има седящи който си предл;агат услугите...договорите сичко по документацията мия написа една лелка срещу 17 лв ако несе лъжа беше и те препраща кам нотариус който се намираше в близката сграда на 50 м......Но в кат пак казвам несме ходили тай като неговата беше регистрирана вече в БГ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #5 Отговорено 3 Октомври, 2007 И тази си е регистрирана в България.... мен ме интересува дали е било неделя.... трябва ми работещ нотариус в неделя. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #6 Отговорено 4 Октомври, 2007 само да уточня една подробност....единстения законен нотариус в района на КАТ е в сградата срещу халето за номерата на колите.всички дето седят с пишещи машини се правят на такива,но не са.не се лъжи да им даваш пари уж за работа ,която няма да свършат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #7 Отговорено 4 Октомври, 2007 тея дето седят само печатат документите и те препращат в жълтат сграда с/ъ кат.. на 1-вия етаж в дъното се намира нотариуса .. не тея да се правят на нутариуси а, може ид а се правят де.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #8 Отговорено 4 Октомври, 2007 Някой има ли идея, дали немогат да ми оправят документите в някоя авто къща..... много ми е спешно..... помагайте моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #9 Отговорено 4 Октомври, 2007 (Редактирано) Някой има ли идея, дали немогат да ми оправят документите в някоя авто къща..... много ми е спешно..... помагайте моля Единствения начин за прехвърляне на собствеността върху МПС е с договор с нотариална заверка на подписите.Като вариант бих те посъветвал да си направите и подпишете предварителен договор за покупко-продажба (за да може да се разплатите спокойно), да се уговориш с продавача да ти завери едно пълномощно ( с право да продаваш сам на себе си) и декларация и да ти ги изпрати. Оттам насетне ти ще си я прехвърлиш сам.Успех! Редактирано 4 Октомври, 2007 от UniCorn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #10 Отговорено 4 Октомври, 2007 UniCorn благодаря за отговора.... знам, че нещата стоят така и точно заради това питам за нотариус, но просто тук в Русе авто къщите я предлагат тази услуга и заради това питам дали и в София не стоят така нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове