Guest tuto #1 Публикувано 23 Ноември, 2004 Bihte li mi kazali kakvo znachi DOHC i kakvo e OHC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #2 Отговорено 23 Ноември, 2004 Ето една препратка към постара тема! ...хем и да се посмееш малко! Мнението на ADH-Honda:Виж тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tuto #3 Отговорено 23 Ноември, 2004 abe brtaleta spokoino be se edno koi znae kvo sam popital pitah vi zashtoto sporeh sas edin priatel kakvo znachi tva DOHC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 23 Ноември, 2004 Споко сме бе приятелю, отговора на kizisoft просто беше леко хумористичен, но не се е бъзикал с теб Dual OverHead Camshaft Single OverHead Camshaft OverHead Camshaft = OHC = SOHC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #5 Отговорено 23 Ноември, 2004 Това наистина небеше базик, а просто ти отговорих с една весела тема! Нещо като за добре дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #6 Отговорено 23 Ноември, 2004 abe brtaleta spokoino be se edno koi znae kvo sam popital Браточка недей да палиш от половин оборот такива ги има достатьчно п.п. ползвай кирилица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове