BENJI_CRX 8 #1 Публикувано 3 Октомври, 2007 щом други сме успели да сложим не виждам причина ти да не успееш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido78 0 #2 Отговорено 4 Октомври, 2007 щом други сме успели да сложим не виждам причина ти да не успееш Тук четох, че вала заминавал, клапаните горели и т.н., което ме изненада. Твоята газова каква е колега, какъв разход ти дава на бензин и на газ? Моята гори около 10л. градско бензин, което мисля е нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #3 Отговорено 4 Октомври, 2007 щом други сме успели да сложим не виждам причина ти да не успееш Тук четох, че вала заминавал, клапаните горели и т.н., което ме изненада. Твоята газова каква е колега, какъв разход ти дава на бензин и на газ? Моята гори около 10л. градско бензин, което мисля е нормално.Dido78 За това са измислили TAP(time advance processor) за да не нагарят клапаните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове