Jump to content
M_I_T_A_K_A

За хижата в Русе

Recommended Posts

Пичове, преди малко се върнах от Николово и там говорих със собственика на хижата за която говорехме. За датите, които бяхме говорили е свободна, така че нямаме проблеми. Датата която споменах пред него е 13-ти и 14-ти този месец за генералната репетиция и ако останем доволни и за 27-ми и 28-ми пак този месец. Столовата се отоплява с калорифер и минимума хора, които трябва да се съберем е 20 човека, но не е проблем и да си платим за разликата, ако евентуално няма толкова желаещи. Взел съм номера на човека и от нас се иска само да решим, дали си остават тези дати и всеки да си заяви присъствието, дали ще си доведе приятели или приятелки (второто е МНОГО важно) и колко точно ще са те за да знаем поне приблизителна бройка на хората които ще бъдем.Ами това е за сега от мен... сега сте виеда си изкажете мнението.П.П. Стана така, че с морския пуснахме едновременно тема за тази среща, но той малко беше зает и затова реших аз да я пусна... извинявам се за това и ако модераторите сметнат да я истрият.

Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде на топлата хижа моляяяя , пари пари :lol: Шегата на страна найстина всеки който е навит да казва коя от двете дати го устройва и да са разбираме :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Само аз ли не разбрах как се казва тази хижа?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само аз ли не разбрах как се казва тази хижа?

Ами нямам идея как се казва хижата, но е на около 20-тина километра от Русе....точно до хижа Кипарис се намира ако ще ви е от полза;). Цената на нощувката е 7 лева и разполага със значитолно количество легла така че няма проблем и да се посъберем повечко хора;) Аз предложих тези дати, защото до последно на срещата Бат Коко предложи това, но темата, която морския пусна е с друго предложение.... вище я и нея във важните теми и кажете кое ви устройва и да решаваме и да звъня на собственика на хижата за да се разберем за капарото за да я запази за датите които нас ни устройват. Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...