Jump to content
Guest astef1

Описание Cr-v

Recommended Posts

Guest astef1

здравейте колеги,Доставиха ми Хонда CR-V от Италия, но не мога да разбера почти нищо от потребителското описание.Сервизни описания в мрежата се намират, но потребителско не мога да открия никъде.Колата е 2001 год. Ако някой има на немски или английски ще бъда много благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте колеги,Доставиха ми Хонда CR-V от Италия, но не мога да разбера почти нищо от потребителското описание.Сервизни описания в мрежата се намират, но потребителско не мога да открия никъде.Колата е 2001 год. Ако някой има на немски или английски ще бъда много благодарен.

Здрасти колега , И аз закупих същата Хонда само , че от германия . По мое мнение избора ти е прекрасен . Виж на :http://hondatech.info/downloads/Auto/Manuals/CR-V/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега , И аз закупих същата Хонда само , че от германия . По мое мнение избора ти е прекрасен . Виж на :http://hondatech.info/downloads/Auto/Manuals/CR-V/
Колега благодаря, но там като че ли са само сервизни описания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво толкова ти трябва да знаеш? То си е като повечео Хонди, да не кажем и като повечето коли. Нещо по-слециално ли има или ... Има колеги с коли такъв модел из форума, питай конкретно и може и да ти отговорят. Казвам това, защото е малко вероятно да се намери баш такова описание, не че е невъзможно де! Ами наслука все пак!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...