Jump to content
Бай Гуджан

Тези фарове стават ли

Recommended Posts

Здравейте! Някой може ли да ми каже дали тези фарове биха станали на Accord 99г? Питам, защото в ebay всички части ми се струват за американските модели и не мога да преценя дали ще станат за Европейски модели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

линка ти не работи.но ме съмнява да стават за английския акорд.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, наистина не работи тъпия линк и не знам защо. Но като се влезе в ebay и се отиде на фаровете за Акорд всички са един бичим, та за него ми е интересно дали ще стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Най-вероятно имаш предвид фарове за американския вариант на акорд. Фара леко се различава, май мигача стои отдолу вместо отстрани..Външно си приличат, но за монтажна съвместимост нямам идея. Трябва да се изкаже колега, който кръстосвал такива части м/у америакнски и английски акорд.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, има и такива с мигач отдолу, ето този например. Ама дали ще стане? ;) А има и такива без мигач, просто не мога да разбера разликите. Та някой ако има опит с тез неща, моля да сподели.

Редактирано от Бай Гуджан

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Това дето викаш е мига4 отдолу ..е Габарит ;) ...и май трябва да те разо4аровам колега тия фарове стават само на американски акордеони седан и купе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това дето викаш е мига4 отдолу ..е Габарит :blink: ...и май трябва да те разо4аровам колега тия фарове стават само на американски акордеони седан и купе

Мда-а-а. Благодаря за информацията. Жалко, не бяха лоши, ама голяма работа. А някой да знае за английските акорди от къде могат да се намерят такива фарове, стопове и др?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Жалко, не бяха лоши, ама голяма работа. А някой да знае за английските акорди от къде могат да се намерят такива фарове, стопове и др?

Ами колега, по принцип за английските версии рядко изпадат такива шукарийки, ама не пречи да потърсиш де! Засега се разрови в http://ebay.co.uk Aко има изобщо такива хави - то там също ще ги има!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...