xakera 0 #1 Публикувано 29 Септември, 2007 Здравей те пичове, тука от две седмици насам имам следния проблем, значи паля колата малко на място стоя да позагрее и после парва и леко газ но ако реша да дам повечко газ обортомера зъмразва и нищо не става колата не ускорява няколко секунди,после трагва тоеа се случва само след палене правиго единпът номера и после си е добре, даже забелязах че не е само на първа еми и на втора и на трета просто при повече газ и се случва и то само единпът след като запаля интересна работа това се случва и при загрял двигател, някои ако знае нещо да помага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #2 Отговорено 29 Септември, 2007 Смени свещи и филтри и О 4удо,проблема ще из4езне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CiviC 5G 0 #3 Отговорено 29 Септември, 2007 Може да и направиш един профилактичен преглед на елкон и да разбереш точно от каде идва проблема! До тогава може само да гадаеш дали е ламда сонда или инжекцията нещо.И аз имах подобен проблем,отидох на елкона и се пооправи! успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xakera #4 Отговорено 29 Септември, 2007 Може да и направиш един профилактичен преглед на елкон и да разбереш точно от каде идва проблема! До тогава може само да гадаеш дали е ламда сонда или инжекцията нещо.И аз имах подобен проблем,отидох на елкона и се поопра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xakera #5 Отговорено 29 Септември, 2007 Може да и направиш един профилактичен преглед на елкон и да разбереш точно от каде идва проблема! До тогава може само да гадаеш дали е ламда сонда или инжекцията нещо.И аз имах подобен проблем,отидох на елкона и се пооправи! успех така и ще направя,понеделник съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CiviC 5G #6 Отговорено 29 Септември, 2007 Успех и дано да не излезе нещо сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #7 Отговорено 29 Септември, 2007 Ами горивния? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xakera 0 #8 Отговорено 30 Септември, 2007 Ами горивния? [/quoteна на 10 000км е да го сменям ли,маи му е рани4ко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове