Naz 0 #41 Отговорено 17 Декември, 2007 Кво говорите момци нзм, утре ше ви пусна снимки от тая вечер, да видите с РЪСТ кво напраихме мхм... ПИЧКИ, пиячка и още нещо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #42 Отговорено 19 Декември, 2007 Ама като казваш нещо е хубу да го спазваш Франки ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #43 Отговорено 19 Декември, 2007 срам, не срам...тва е аз и Involver PS: Геца, ше извиняваш ама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #44 Отговорено 20 Декември, 2007 Ама като казваш нещо е хубу да го спазваш Франки ! Батко, ако знаеш като съм го писал тва колко съм бил пияннн, дори незнаех че съм писал подобно нещо. Е сега го открих... Ма снимки няма убави, иначе да съм сложил, снимки от пяница, нищо не се вижда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #45 Отговорено 20 Декември, 2007 ми другия път дай на някоя по-трезва другарка да ви снима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #46 Отговорено 20 Декември, 2007 Муахаха такива нямаше, вервай ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #47 Отговорено 12 Януари, 2008 Ммммм,кой каза компромати? Ааааа,таковата,ше има ли класация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest triXtyle #48 Отговорено 12 Януари, 2008 Това съм аз преди 2 години на едно събитие ... тоя уикенд се задава повторение на същото това събитие! Ам .... това не е компромат, просто си изгубил нещо и го търсиш нали ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #49 Отговорено 13 Януари, 2008 Ааааа рейсъра цепи мрака с фенерче на тази снимка, не е истина как съм се смял, толкова дебилно не се бях смял от много отдавна! :lol: :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #50 Отговорено 14 Януари, 2008 Хората са го казали ,,Пил си ,пил си ходи си лягай" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #51 Отговорено 8 Февруари, 2008 Що западна тая тема??Срам ме е вече..............взех да ставам трезвеник.или по-правилно тиквеник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominator 0 #52 Отговорено 8 Февруари, 2008 Ти ся мене увжааш ли ме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #53 Отговорено 22 Февруари, 2008 айде малко UP на темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #54 Отговорено 22 Февруари, 2008 ми айде и аз да се изложа малко!хванаха ме в кра4ка (от архива ми) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulgar display of power 0 #55 Отговорено 1 Април, 2008 Айде нека подема отново тази готина темичка с малко матрял от мен :o ВИЖТЕ ТОВА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #56 Отговорено 2 Април, 2008 Ииии, тая ракия много зла бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #57 Отговорено 6 Април, 2008 тука едни хора.. не ги познавам... Един зъл чичка... и един с каска още един с каска и новият духов оркестър на хонда фенклуб - СТ: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #58 Отговорено 6 Април, 2008 Е ... а тоз червения кой ше го презентира >>> ... а този труженик >>> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #59 Отговорено 6 Април, 2008 малиииииииииииииий Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #60 Отговорено 6 Април, 2008 Тоя с голата глава не знам кой го пусна,той май се промъкна,не съм го виждал в клуба... :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #61 Отговорено 6 Април, 2008 Аве не знам за гологлавия ... ама ей тоя от къде изкочи ... деба и китариста шашав !! Ти мойш ли тъй с бирата в задния джоб ! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #62 Отговорено 6 Април, 2008 Хахаха, Ивооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #63 Отговорено 6 Април, 2008 с тези снимки сега нови ли фенове привличате или по точно ги гоните пияндурници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #64 Отговорено 8 Април, 2008 Май старозагорци са най-трагичните алкохолици сред останалите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #65 Отговорено 8 Април, 2008 историята познава и по трагични случки от оня ден - хихихих- на ягодите 3 да не ни стане малка кофата за лед Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #66 Отговорено 10 Април, 2008 Май старозагорци са най-трагичните алкохолици сред останалитеми всичко беше на 6който не дойде .................само може да съжалява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #67 Отговорено 27 Май, 2008 Айде малко подготовка за националната С това леко се започва ( без да се плашите ) А това е леко продължение ( без да се стряскате ) Е то това е думите свършват тук и тук! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DNL #68 Отговорено 28 Май, 2008 (Редактирано) Дренка...добре си бил щом и снимките си качил преди да си легнеш брат!Бахти пропадналата работа - аз за кво мислиш не излизам с вас!!Най съм потресен от поведението на докторицата .....шейм!! Редактирано 28 Май, 2008 от DNL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #69 Отговорено 28 Май, 2008 Къв шейм ве ... издържа стоически на простотийте ни ! Медал требе ! Ама .. кога свари да ни изтипосаш ве Антоне !! Малко са ти били напитките ... п.п ... Дани .. мноо несериозно отношение пич ! Ше се наказваме с прекъсвачи !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #70 Отговорено 28 Май, 2008 ето една пияница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #71 Отговорено 28 Май, 2008 Злоупотребяваш с термина "пияница", активити, не така... Една бира на Екото на седмична не я прави пияница... Тя и попринцип не пие много... се накрая тя ни кара и дига от под масата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #72 Отговорено 28 Май, 2008 трябваше да си останем на чешмата и да си жулим ракийцата - ама вий бира та бира - еви на бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #73 Отговорено 28 Май, 2008 То ако беше само бира ... ми и некви уискита се търкаляха по масата си спомням .. той навигатора/Дрейков/ кат му дое музата нема спирка ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #74 Отговорено 28 Май, 2008 Айде пак аз виновен тц тц Ми за твойта муза мой... ко да кажем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #75 Отговорено 8 Юни, 2008 Амиии да открием сесията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #76 Отговорено 8 Юни, 2008 Това ще е най 4етената тема ..поне близката една седмица заклевам се ,,,аайде пускаите бе хораааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #77 Отговорено 8 Юни, 2008 Опа .. чеки и аз да плъосна едни мои любимци .. пичове .. обичам ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ #78 Отговорено 8 Юни, 2008 Направете нова тема бе хора, така ще стане много омотано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fonich 0 #79 Отговорено 9 Юни, 2008 Абе , хора , бива ли такова нещо? За пръв път идвам на среща и венага изтипосан отпред. Мой'та работа стана млако - "Барабар Петко с мъжете" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #80 Отговорено 15 Юни, 2008 Стената на мъчението ....трее го пиеме тва ... офф .... АТАКАААААААААА !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове