georgivanov1 23 #1 Публикувано 28 Септември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #2 Отговорено 29 Септември, 2007 Е това беше много яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #3 Отговорено 29 Септември, 2007 Кво сава бе колеги,никой не казва нищо,да не полу4ихте инфаркт вси4ки.Азкато го видях тва нещо подско4их,за малко да падна от стола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #4 Отговорено 29 Септември, 2007 Бахти настръхнаха ми космите по гърба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #5 Отговорено 29 Септември, 2007 Кво сава бе колеги,никой не казва нищо,да не полу4ихте инфаркт вси4ки.Азкато го видях тва нещо подско4их,за малко да падна от столаНаправо ми е** мамата с това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #6 Отговорено 29 Септември, 2007 Аз т'ва го знаех затва не го гледах до края а само до завоя такаче немога да се оплача от наструхнали косми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #7 Отговорено 30 Септември, 2007 "..go change your shorts",а?.... за малко и аз да да го направя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #8 Отговорено 1 Октомври, 2007 Е аз го гледах без звук та се разминах само с разсъмване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #9 Отговорено 1 Октомври, 2007 Размазващо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове