Jump to content
Guest bluelemon

Малко инфо преди да купя?

Recommended Posts

Guest bluelemon

Здравейте, има възможност тия дни да купя една honda civic 1.4is 97 година. Има ли нещо което може да ми кажете което да ми е от полза. Става ли за семейна кола или е по скоро спортен автомобил. И ако може да ме насочите в Пловдив къде мога да я закарам на диагностика. Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ironstone

Говориш за хеч 3 врати, (с климатик?) или? :) Защото 1.4i има и 5 врати хеч и купе; 1,4is или 1.4i?

Редактирано от Ironstone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами седан е колата с 4 врати британска, с климатик и там каквото си трябва друго :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи колата не се води седан, а хеч 5 врати заради специфичния (капак на) багажник. Специално с този двигател (90 к.с.) не е спортен автомобил, даже за някои колеги е маломощен с оглед на нелекото купе. Като за семейна кола е идеална - просторна, с немалък багажник, умерен лукс, климатик, ел. стъкла, здраво окачване, abs, въздушни възглавници. Вози малко твърдо. Разход в града грубо между 9 и 14 в зависимост от карането, извънградско 6-8 на сто (казвам грубо на база на моята, която е същата, но 1.6 113 к.с. двигател). Лично аз бих те посъветвал да се огледаш за същата, но по-мощен 1.5 или 1.6 двигател ако имаш възможност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да добавя, не съм сигурен колко твърдо вози всъщност, защото аз съм с газови амортисьори отпред :) За повече информация на английски виж ТУКМоже би е редно да хвърлиш едно око и на тази тема към края има мнения на собственици :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много! Мисля че няма да имам нужда от повече коне тъй като до сега съм карал 75 коня опеляк и ми е съвсем достатъчно :) Пък и като съдя по мойто каране май това е колата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имай предвид, че този двигател го има и със 75 коня. Моята ми я продадоха за 90, а беше 75.Това не е проблем - upgrade е лесен, но е важно при преговорите.А също ASR не означава ABS. :) d14a7 e 75, a d14a8 е 90

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GeFi

Мерси много! Мисля че няма да имам нужда от повече коне тъй като до сега съм карал 75 коня опеляк и ми е съвсем достатъчно :) Пък и като съдя по мойто каране май това е колата :lol:

Щом си карал до ся опеляга значи няма смисал да говориш ам БЯГАЙ да земаш хондата :D Ще са родиш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите! Мисля да взема колата, много ми хареса. Няма ABS, но ще го преживея :lol: и без това не съм карал до сега кола с ABS. Въпроса сега е да ми препоръчате сервиз в Пловдив където мога да я закарам на диагностика. 10x

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...