Jump to content
Guest F18 Hornet

Шпионски снимки-сивик 8мо поколение

Recommended Posts

Guest F18 Hornet

Радвам се за завръщането на тесните фарове :cool: -напомнят Акорда за Европа и Акура TSX- май задната врата ще се отваря като на Алфа 156:http://prelude.ru/internetclub/account.pl?...&recordtype=pre

Редактирано от F18 Hornet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

защо ли задницата ми прилича на мелез между насран сутиен С2 и пижо 206 :dry: добре че поне един спойлер са сложиле на стъклото!!! а и отпред акорда е в пъти по красив :( нещо не ме кефи много визията, очаквах явно по-други форми,ама ще свиквам :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

да си призная и аз не съм много очарован, да се надяваме че краината версия ще се различава поне малко. отпред може да се каже че ми харесва но отзад ..... обаче обърнахте ли внимание на ауспусите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

така е...... но отпред ми харесваза съжаление, задницата мисля че е под всякаква критика :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Мдам дано да изглежда по различно в крайния вариянт.нещо му липсва агресията на този.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Мамка му,на мен пак отзад ми прилича на смесица от 206 и някой Сеат от тия новите дето са много грозни.ужас.дано това не излезе в серийно производство в този вид,че.......ако го ппоизведат така ще се радвам че са спряли Прелюд-а от производство преди да се изгаврят така грубо с него!а пък отпред прилича повече на Митсубиши Ево 6(ама леко погрознено) отколкото на новия Акорд според мен.само дето му е къса муцунката и е наклонена.абе....излагат се с тоя SHIT!Абе колкото повече я гледам тая грозна кочина толкова повече си мисля че това не може да е Хонда.прилича си баш на някакъв Сеат или нешто пак толкова безлично:cool:(колегите от Сеат фенклуба ако има такъв да не се дразнят,щото си е така)да няма някаква грешка в статията или нещо такова?

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

malko zadnicata ima prilika s FORD FOCUS poglednata otstrani!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Аууу ... много грозно, МНОООГО :dry::(

Най-точното определение на задницата според мен е: насрана вариация на Daewoo Lanos, като този:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А тоя грозен "спойлер", дето са го лепнали на задного стъкло, само пречи на видимоста назад :cool:

Това не е Хонда, това е ПОМИЯ

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Нека да излезе колата и тогава говорете!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Нищо аз да го добарам така ще го дораздуя че ..... :dry::cool::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Ееее разочаровах се мислех че ще е много по готино 8смото поколение сивик. :cool::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

На мен пък точно тзад ми хареса повече :dry: Странно... :cool::( Абе айде да се пръкне на бял свят тая кола пък тогава ще я оценяваме. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocco

Много съм разочарован, но на живо може да изглежда по добре, затова да не избързваме.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Не мога да кажа ,че съм очарован от снимките- моето мнение е ,че със седма генерация имаше малко отстъпление от имиджа ,който очакват феновете.А за този прототип /или там както се нарича/ си мисля за италианска намеса или поне стил.По принцип съвременния "тумбест" дизайн ВЪОБЩЕ не ме кефи/Тойота-моите уважения за надеждността,Опел и всички останали/-може да е свързано с безопасността ,ама не привлича окото.....и пак -колкото повече я гледам си мисля за дизайнерите от Апенините-направо лъха на макарони

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Да взема да отворя една фирма за тунинг на 8ма генерация :( та да я напражя каквато трябва да бъде :(А именно да излачва стил и МНОГО АГРЕСИЯ :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mind_Control

Хора какво против задницата имате :blink: не е лоша. Верно, че се отличава малко от класическия сивик ама е доста по добре от предишната генерация като цяло според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

И на мен ми се иска -ама явно не става всеки удар да бъде в целта-вижте прелюда 4-то поколение- ГЕНИАЛЕН ДИЗАЙН- май не се получава всеки път-теченията се променят - норми и стандарти- мразя модните тенденции ,съвременната музика :blink: , Пепси кола ,чалгата, педалите ,социалистите и арабите -ама никой не ме пита-ха ха ха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Май са взели 5-генерация хечбека и са я пообработили малко!!!А с какви мотори ще излезне?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Хора, какво против задницата имате ? :D Не е лоша. Верно, че се отличава малко от класическия Сивик, ама е доста по-добре от предишната генерация като цяло, според мен.

Задницата е ужасна :D а предницата е отчасти копие на новия Акорд.Иначе относно 7-мото поколение Сивик, според мен си е супер ;) (като изключим версията хетчбек с 5 врати).Да се надяваме, че това не е окончателния вариянт на така любимия ни модел :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Хора, какво против задницата имате ? :D Не е лоша. Верно, че се отличава малко от класическия Сивик, ама е доста по-добре от предишната генерация като цяло, според мен.

Задницата е ужасна :D а предницата е отчасти копие на новия Акорд.Иначе относно 7-мото поколение Сивик, според мен си е супер :D (като изключим версията хетчбек с 5 врати).Да се надяваме, че това не е окончателния вариянт на така любимия ни модел :D
Въпрос на гледна точка. Мене ме кефат 5-та и 6-та повече от 7-ма генерация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Няма гаранция, че тези снимки са на Хонда според мен. Много се отдалечава до някъде с до сегашната концепция за дизайнът на Хонда Сивик. Освен това има регистрация и няма емблема. Кой може да има и да си регистрира автомобил, който още не е пуснат на пазара и никой не е чувал за него. Според мен сайтът цели да повиши посещаемостта си. Въпреки, че никога не се знае? Ще стане ясно след време били ли са прави или не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Да се надяваме, че това не е окончателния вариянт на така любимия ни модел :D

До сега всички концепт кар които съм виждал на снимка, не са имали регистрация и са имали емблема. :D Спокойно пичове, ще следим събитята.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Няма гаранция, че тези снимки са на Хонда според мен. Много се отдалечава до някъде с до сегашната концепция за дизайнът на Хонда Сивик. Освен това има регистрация и няма емблема. Кой може да има и да си регистрира автомобил, който още не е пуснат на пазара и никой не е чувал за него. Според мен сайтът цели да повиши посещаемостта си. Въпреки, че никога не се знае? Ще стане ясно след време били ли са прави или не.

Бате, само като те чета и...... :D

Това са ШПИОНСКИ снимки - БЪДЕЩ автомобил който ЩЕ се пусне в сериино производство след броени месеци. Сега се тества из разни световно известни писти и полигони, за да се направят последни донастройки, да се изтестват системите и т.н. Производителите нарочно ги облепват в разни фолиота и ги правят така че да НЕ се разпознаят от никой за коя марка и бъдещ модел става дума - все пак, Сивик 8-а генерация ще излезне чак Септември месец 2005-а година (това си се знае по принцип - Сивиците излизат ВЕЧЕ през 5 години, през Септември месец; преди беше на всеки 4 години, НО - тази "традиция" вече отпадна, специално за модела Сивик) - това са цели 10 месеца докато автомобила почне да се произвежда !

Този руския сайт в никакъв случай НЕ си измисля информацията. Ето примерно в сайта на 4car (доста известно Англииско електронно АВТО издание) също е публикувала подобна информация и снимки:

http://www.channel4.com/4car/gallery/spy-s...onda-civic.html

Така че.... ТОВА е бъдещата Сивик 8-а генерация, за добро или лошо :D Все пак, прекалено е рано да се говори и да се дават генерални оценки - доста добре са го прикрили и ТРУДНО може да се разбере за какво става дума. Но според Мен, дори и от това което се вижда, самата форма на автомобила (почти еднообемна :D:D , като на Миниван :P ), разни други детайли...... хайде ще го кажа по друг начин, да не е толкова остро, така както Аз виждам нещата: надали ще се върнат ОНЕЗИ години, през които модели като Сивик 4-а, 5-а и 6-а генерация правеха ФУРОР по пътищата - като мине такава кола и всички си обръщат главите, като че ли е минало нещо НЕобикновено и супер тузарско и екзотично, а НЕ "поредната масова кола от среден клас с посредствен дизайн" ! Просто...... НЯМА я вече ОНАЗИ динамична, спортно-агресивна и същевременно красива, НЕПОВТОРИМА форма :D

Уви..... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mind_Control

аз лично съм виждал, как тестват прототип по улиците на Мюнхен, но така беше облепен отвсякъде със стиропор(незнам дали така се пише :D ), че въобще не приличаше на нищо. Затова съм сигурен, че ако това е Сивик, то след кото му се махнат тия гадости по него, ще е коренно различен. И така "оплюваната" задница ще е съвсем различна. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Така че.... ТОВА е бъдещата Сивик 8-а генерация, за добро или лошо :D Все пак, прекалено е рано да се говори и да се дават генерални оценки - доста добре са го прикрили и ТРУДНО може да се разбере за какво става дума. Но според Мен, дори и от това което се вижда, самата форма на автомобила (почти еднообемна :D:D , като на Миниван :P ), разни други детайли...... хайде ще го кажа по друг начин, да не е толкова остро, така както Аз виждам нещата: надали ще се върнат ОНЕЗИ години, през които модели като Сивик 4-а, 5-а и 6-а генерация правеха ФУРОР по пътищата - като мине такава кола и всички си обръщат главите, като че ли е минало нещо НЕобикновено и супер тузарско и екзотично, а НЕ "поредната масова кола от среден клас с посредствен дизайн" ! Просто...... НЯМА я вече ОНАЗИ динамична, спортно-агресивна и същевременно красива, НЕПОВТОРИМА форма :P Уви..... :D

Може би си прав :D , НО (винаги има едно "но") това означава, че ... Сивик се превръща в поредния кокнкурентноспособен на Голф модел ;) Хонда винаги е била нещо повече от конкуренцията ;) . Защо тогава сега понижават стандартите и ги изварняват с търсенията на европейския пазар ??? Наистина великите моменти в историята рядко се повтарят, обаче някак си не мога да приема любимият ми модел на Хонда да се превърне в най-обикновена семейна кола, а не в стилен модел със спортно излъчване, какъвто беше досега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Пичове, на мен колата ми харесва. Освен това както каза ADH, тя е прикрита и ще е съвсем различна като се появи на пътя. Рано е да се говори, но това което виждам ми харесва.ADH, благодаря за обяснението, наистина не бях наясно със ситуацията за тестовите автомобили :D Но хубавто е, че има хора като теб, които да обяснят, а не само да се присмеят :D Аз вече чакам другата година с нетърпение, моето мнение е, че колата колата ще е супер :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet
http://prelude.ru/internetclub/account.pl?...recordtype=newsАми вижте и тоя линк-тук освен ,че са забранили на работниците да носят мобилни телефони в заводите ,се говори за два прототипа на бъдещия СИВИК -така ,че може и да не е този ,който видяхме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...