Ivu 0 #1 Публикувано 24 Септември, 2007 Колеги, имам спешно нужда от вежди за англичанката ми Има ли изобщо място, където да се намират? Уж търсих из форума, но не намерих конкретен отговор на проблема. Звънях на няколко места и все няма, та няма Ако са чак такъв кът, от каква друга кола биха ми свършили работа?Много би ми се искало да ги оправя преди зимата и ще съм много благодарен за всеки отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #2 Отговорено 25 Септември, 2007 Колеги, имам спешно нужда от вежди за англичанката ми Има ли изобщо място, където да се намират? Уж търсих из форума, но не намерих конкретен отговор на проблема. Звънях на няколко места и все няма, та няма Ако са чак такъв кът, от каква друга кола биха ми свършили работа?Много би ми се искало да ги оправя преди зимата и ще съм много благодарен за всеки отговор бате виж този саит и се разбери нещо сас човека пак може и друго да ти трябва http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=14171 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #3 Отговорено 26 Септември, 2007 (Редактирано) абе аз имам едни вежди ма нещо не седят добре на колата ей тва е отливка от едната по същия начин седи и оригиналната ако искаш може да си направиш отливки Редактирано 26 Септември, 2007 от dimy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове