Jump to content
stefotto

кажете наи добрите све6ти

Recommended Posts

здр. пи4ове може ли някои да ми каже кои са наи добрите све6ти за сивик 7г без зна4ение от цената търся ка4еството,и да питам по принцип на 40 000км ли е желателно да се сменяват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NGK !!!, обаче доколкото разбрах новите хонди ( за акорда) излизат с boschаз съм с NGK и са на 70к К.М. :) ...отивам да ги сменям тая седмица ( да си направиш и реглаш на клапаните също)

Редактирано от cK1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NGK !!!, обаче доколкото разбрах новите хонди ( за акорда) излизат с boschаз съм с NGK и са на 70к К.М. :) ...отивам да ги сменям тая седмица ( да си направиш и реглаш на клапаните също)

регла6 на клапаните????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

значи от хонда казват, че на 40-50хил к.м. трябва да се прави регулиране на клапаните .. не знам защо и как .. както се казва позовавам се на авторитет :) ... чувал съм го от доста и различни хора, че е така в действителност. Струва 36 лева в хонда ( тия в пловдив не знам дали са бултрако ) .. и го приемай като обслужване на колата ... аз не съм и правил 70-80 хил ... на колкото са ми и свещите .. :) .. но не е хубаво . Може да се разбере като симптом, ако колата сутрин на студено не пали от първия зъб или докато е студена притраква леко ... При мен в знак на истината не е силно изразено - демек си пали 95% от първия зъб затова и не съм ходил ;) - но пак казвам не е хубвао (аз съм си мундарче)За мойта кола свещите НЖК струват към 18-19 лева бройката ... но не знам дали твойта като по-нова няма да и тя с бош ?? Съвет: отиди и направи тая работа (смяна на свещи и регулиране на клапаните) в представителство на хонда ... още повече, че казваш че цената не е от значение ... аз ще я направя тази работа тая седмица ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...