Jump to content
Petar(1)

Лудите бабички , по булевардите!

Какво преставлява тя и как си го обяснявате?????  

54 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Уточнявам, че под бабичка представям всички самоубиици по улиците.

Редактирано от Petar(1)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коронния номер на пенсионерите в последно време е - на червено: Спират, я погледнат - че е червено за тях - я не. Поглеждат те - на 30-тина метра си от кръстовището и си приближаваш нормално - все пак ти е зелено. Обръщат глава на противоположната посока и потеглят спокойно! Следват спирачки - псувни и чудене - баш днеска ли са решили, да се самоубият под твойте гуми и дали им е останал поне малко акъл в побелелите кратуни?! :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегите които са от Пловдив сигурно са чули или видяли за 77 годишната баба премазана на колелото на централна гара... Познавма шофиора на камиона и лошо му се пише на човечеца ама тва си е чисто самоубийство при спрял камион да го заобикаляш за да минеш да пресечеш пред него. Това което най-много ме притеснява е че по такива натоварени пътища където има подлези отгоре пресичат само ДЕЦА И ПЕНСИОНЕРИ :) И като се замисля като видя подлез никога не се замисля откъде да мина а направо си се спускам по стълбите, за мен това е най-правилното решение за да не се озова на мястото на тези баби, дядовци камикадзета, за жалост и доста дечица :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно днеска беше ден да ми напомнят за тази тема...... Две баби на Цариградско с големите торби пресичат в 6 часа точно на светофара на орлов мост. А след това 3-ма ми изникнаха м/у колите изневиделица (да вземат пораснат тия хора, не се виждат м/у колите) по Иван Вазов. Баси:) Тия хора са луди. На 10 м им е подлеза, а те си рискуват живота от чист мързел, ама не рискуват само техния живот, ами и това и аз да си проваля моя ако ги ударя. Най се радвам на някой родител с дете дето го прави това. Тия не само себе си не обичат ами и децата си. P.S.:Абе я някои да ми обясни едно защо майките и бабите винаги водят децата си , респективно внучетата си за ръчичка докато те стоят на бурдюра , а децата на улицата или от страна на колите???????? Някак невиждам логиката. Абе важното е живи и здрави да сме и да внимаваме да пазим себе си и всички заблеяни и мързеливи пешеходци.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...