Jump to content
Guest cheeky_boy

Za Naliagane To Vav Gumite

Recommended Posts

Guest cheeky_boy

ei hora kakvo triabva da e gore dolo naliaganeto vav gumite? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

tova e dosta seriozna tema it gumite zavisiat dosta neshta v avtomobiala ot tova kak zaviva do kolko shte ti harchiami to si zavisi ot samite gumi spored tipa i naliaganeto, sashto i spored iziskvaneto na proizvoditelia.az lichno liatoto karam na 2 a zimata s malko po dvardi 2.1 stoto zimata gumata nemoje da zagree tolkova kolkoto liatoto.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ми на Сивик 5-та и 6-та генерация си пише при шофиорската врата кога колко да се помпат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

info za towa kakwo pishe na HOnda Concerto1. karane do 160 km/chaspredni gumi - 2.0zadni - 1.92. nad 160 km/chas2.2 otpred2.1 otzadtowa go pishe na edna lepenkawijdal sam takawa lepenka za accord kadeto pisheshe primerno 2.5 otzad nad 180 km/chas!taka che wsichko e otnositelno spriamo modela na koalta i skorosta!wij w niakakaw users guide za twoita kola tochno kolko i dawat!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Moia savet e da gledash spored gumite, kakvi sa iziskvaniata na proizvoditelia shtoto nikoi nemoje da me ubedi che da kajem dve razlichni marki gumi s razlichni tip gumi shte sa s sashtite iziskvania za napomvane daje liatnite i zimnite imat razlichia. kato primer, edna sportna nisko profilna guma i edna vsesezonna shte triabva da sa s edno naliagane, samo lud bi go mislil tova :):D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cheeky_boy

ei mersi mnogo za infoto maina :D ama se opravih veche obache ako znaete kakva glupost biah napravil :D znachi biah napompil gumite bez da gledam atmosferite i slushaite kogato utidoh da gi proverim kolko biaha tri ot gumite biaha po 5 i nesto atmosferi a chetvartata beshe 7.2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:) i to na samite gumi pisheshe 3.5 atmosferi i nie gi ostavihme do 3.2 ama mi kazaha dobre che ne si karal mnogo sas tova naliagane che steshe da priebesh gumite:) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

az taka .. karah koleloto na 5 atmosferi .. i mi gramna zadnata .. taka4e na nishto ne e dobra ideq da se pompa pove4e ot 3.5 ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

az taka .. karah koleloto na 5 atmosferi .. i mi gramna zadnata .. taka4e na nishto ne e dobra ideq da se pompa pove4e ot 3.5 ..

Ха, ха, ха...На камионите колко мислиш че са бе?Там говориме за над 10 атмосфери!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

oswen ot skorostta naliaganeto zawisi ot momentnia towar w kolata.na moita kola na lepenkata oswen skorostta e i pokazano kolko hora i dali imat bagaj.wapreki towa az ne se saobraziawam napalno s towa.poneje tia lepenki kato sa gi lepili iaponcite edwa li sa predpolagali che sashtestwuwat takiwa patishta kato u nas na praga na 21 wek.karam gi pone na 2.2 atm.pak ako e nisko prefilna gumata naliaganeto zadaljitelno triabwa da se powishi.inache shte prawite baloni na gumite i djantite wi shte stanat kriwi kato ss-owski shapki.prosto sawet :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...