M_I_T_A_K_A 6 #1 Публикувано 22 Септември, 2007 Пичове, търся си някой, койдо да може да ми направи една услуга.... Утре ще съм във вашия град и бих искал да помоля някои ако може да ме закара от сервиза на Омбре до Илиенци и обратно, но на връщане ще носим една седалчица.... Просто не искам да ми смъкнат кожата таксиджиите и затова.... ще си платя горивото Ако някой има възможност да драсне някое лично с номера си за да му звънна утре... става дума за около обед... или по точно между 10:00 и 15:00 че на Top Speed им е такова работното време.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 23 Септември, 2007 колега,аз бих ти помогнал но точно утре имам да чакам едни мебели да дойдат и да се правя на хамал.съжалявам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #3 Отговорено 23 Септември, 2007 Благодаря на всички, които се отзоваха на молбата ми, но колегата didone (Мартин) беше единствения, които ми беше писал преди да тръгна за София и двамата с него свършихме работата за което МНОГО му благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 25 Септември, 2007 Марто е жесток пич .... доказал се е многократно . Евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #5 Отговорено 25 Септември, 2007 Марто е жесток пич .... доказал се е многократно . Евала Определено е така.... имам много да го черпя, че не го разкарвах само веднъж до Илиянци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове