Jump to content
GINDAHOOD

неон в интериора

Recommended Posts

а е момчета имате ли идея защо се изгарят пурите. сложих си на няколко пъти неонова светлина на километража(на таблото) после синя пура и се изгарят аз ги сварзвам както трябва кам габаритите.(отзаде на километража към пътеките за габаритите. днес пак изгасна и поредната пура. изгасих колата веднага я запалих и тя не свтна повече. гледам имат си някаква кутиика с платка вътре ,явно е някъкъв стартер. но бах мааму вече 4 лампа купувам за по 20 лв. някои ако е по образован в тази среда ще му бъда много благодарен за икономията в магазините че лампи няма да останат Мерси на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направи си го като моето със светодиоди, защото пусковото устойство за тези лампи а може би и лампите са китайски и вообще не са изчислени едно за друго и работят в екстремен режим затова и горят бързо. Това ми го каза продавач на такива лампи когато и аз бях тръгнал да си купувам, защото ми е добър познат ими каза да не си хвърям парите за боклуци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам светодиоди на километража сменил съм ги всички лапички ама исках да си сложа неонка между стаклото и цигрите. така и направих, ама се изгарят след 2-3 дни неонки ,сини пури се изгарят.ако я сваржа директно кам някои плюс, а не кам габаритите дали юе спре да изгарят. да си ги пускам с копченце савсем отделно? а как мислите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пурите ти са здави ;) изгарят им пусковите устройства.но лек до сега не съм намерил само ги отремонтират за 4,5,6лв караш известно време и пак така ;) ама така е с китайските боклуци.имам една пура ултра виолет-американска и до сега съм нямал проблем с нея ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пурите ти са здави ;) изгарят им пусковите устройства.но лек до сега не съм намерил само ги отремонтират за 4,5,6лв караш известно време и пак така ;) ама така е с китайските боклуци.имам една пура ултра виолет-американска и до сега съм нямал проблем с нея ;)

BENJI каде си я сварзална габаритите ли? а зная че те не са изгорели.знам че е от оная кутиика с шашмите ватре, аз дали имам вазможност да се сдобия с такава лампа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CRXа ми беше от доло с неони които бях ги вързал през копче за да мога да ги пускам само когато поискам.а до колкото ултра виолета незнам от каде можеш да намериш моята е от щатите.а тукшните които ги продават за такива светят синьо :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз така смятам да напрая да я варжа с отелен прекъсвач и смятам че така няма да изгаря. и мерси за вниманието а РЕХ-оната като идвам кам ямбол щото ми се очертава ще ти свирна да я видя пак. нали нямаш против да я разгледам м0?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

заповядай ще е покажа с удоволствие,стига да не съм я продал :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD

а можете ли да ми кажете какво да сложа на пусковите устроиства за да престане да изгарят. да и двете пурички(лампи)са здрави ама в кутииката с щуртийките вътре,нещо са е прецакало.пак казвам :като е запалена колата и са пуснати фаро и др неща ,като я изгася и пак запаля веднага -изгарят ..като купя лампа.2 дни и край-курбан.

Редактирано от GINDAHOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета незнам за кви филми говорите но аз от година и половина имам пури в колата и не са изгорели нещо бъркате с връзките. На моите напрежението им е хванато по следният начин.Минуса на лампата е на корпуса на колата а +са е вързан директно след ключа на габаритите.Моите пури не са от пазара а от магазин за компютри може да има разлика незнам вашите какво представляват.

А ето и как светят преди имах и в таблото но си взех плазми и я махнах:

Публикувано изображение

Редактирано от ReSPecT

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD

Пурите са тва което свети в краката :rolleyes:

да ясно ми е за тях аз говорех за пура в таблото на километража.сварзан кам платката за габаритите. но мерси за съвета кам ключа .поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...