Jump to content
Guest Ironstone

Не спирам да се чудя

Recommended Posts

Guest Ironstone

Отдавна забелязах, че дилъра на Хонда за Варна има страшен сайт - перфектна организация, информация, снимки и прочие, а този на Бултрако е меко казано архаичен... На http://www.honda-varna.com/ като гледам аксесоарите по модели и ми текат лигите просто. Някой знае ли дали продавачите за Варна - Карада ООД, са независима фирма или дъщерна компания? Да не говорим че продават и генератори, водни помпи, косачки, мотокултиватори, пръскачки, двигатели за общо ползване...Наскоро в една статия на New York Times се шегуваха, че косачката им Honda е по-надеждна и пригодена за транспорт на собственика отколкото повечето модели коли на американските производители.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карада ООД са дилър на Бултрако.Не само сайта а и организацията са им на ниво.Изключително добре подготвени хора.Мое лично мнение е ,че ако не бяха обвързани с Бултрако , Хондите в Североизточна България щяха да са доста повече.Това което нямат налично от аксесоарите,частите и сувенирите се доставя за 10-тина дни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аха,дай е тая статия....

Не мога да я намеря нещо, тя статията беше за последната рекламна кампания на Крайслер Get ready for the next generation, в момента дори не съм сигурен дали го прочетох в New York Times или другаде; снимките от кампанията ми бяха толкова забавни, че търсих повече информация за кампанията в интернет.

В статията се коментираше лозунг на Крайслер как те са компания с история в автомобилостроенето и са почнали направо да правят коли, а не мотоциклети. Автора на статията го беше интерпретирал като директна атака срещу Хонда и беше разстрелял американските трактори с критиките си.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Ironstone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приличен си е сайта на Бултрако. Изчистен и стилен. Няма излишна информация, но има всичко, от което се нуждае човек с пачка. Все пак това не е сайт за феновете :P Малко оф-топик.Тази седмица видях два автомобила, които много ме радват. Единият е Nissan Qashqai. Виж този модел обаче се радва на много изпипан сайт ТУК!Другият автомобил, който много ме изненада (и зарадва) по нашите пътища, беше един Scion tC ТУК! Преди време бях пускал един линк за тази марка ТУК, но странното е, че това е автомобил само за USA и то толкова нов ... и с 2.4L VVT-i engine! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stefanta

Да кажем, че сайта е гаден, защото фирмата, която го прави е аматьорска :huh: Така и не се научиха..

Редактирано от stefanta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...