Jump to content
Jimmy

Турбиниран двигател

Recommended Posts

Когато се турбинира един двигател не се ли "издухва" по-бързо и ако да - какво точно му се разваля и до колко е възможно да се ремонтира (ризи, пистони... и др.) Имам и един въпрос към хората, които са си турбинирали колите - ако да речем колата надвишава 163 кс и решите да я продадете, при техническата проверка в КАТ няма ли да ви направят проблем и да ви пратят в технотест да си измерите мощността? И като ви "спипат" по този или друг начин, дали няма да ви накарат да плащате акциз?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми до колкото знам, се износва почти всичко... няма елемент, който да не се износва. Все пак се набива доста голямо налягане. А и за тази цел се купуват осилени елементи - затова не става така лесно - опа едно Гаретче и един кулер и хоп - 2000 конски сили. Тцу, иска си инвестиция.А конете се свалят много лесно до колкото съм осведомен - едно бъркане на горивните таблици и колата пада с доста кончета.. правиш я да развърта така, че да не набива много... абе, фина настройка за пред техно теста и си готов :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мда :ranting: с настройката ще стане работата иначе, че е инвестиция... не се съмнявам ни най-малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...