DjSprite 48 #1 Публикувано 19 Септември, 2007 http://automobiles.honda.com/accord-coupe/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 19 Септември, 2007 (Редактирано) Само си мисля кога ли ще я прибереш най накрая в гаража си. Доста време издържа. Няма ли да се предаваш вече. Сори за Офтопика, но не издържах. Редактирано 19 Септември, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanta 0 #3 Отговорено 19 Септември, 2007 (Редактирано) Само да се появи в Европа и я прибирам веднага аз Жалко, че нямам гараж, ама ще измислим нещо. Редактирано 19 Септември, 2007 от stefanta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #4 Отговорено 20 Септември, 2007 ХвалЪ на тоз който си го купи това произведение на изкуството .....уууууух как обичам акорд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #5 Отговорено 20 Септември, 2007 Страхотна е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #6 Отговорено 20 Септември, 2007 Добрае много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #7 Отговорено 20 Септември, 2007 Извънземните нападат! *offtopic* Винаги съм си мечтал за ре-производство на някои 'стари модели' с известни иновации в тях като за 'стари модели' нямам предвид само автомобили ами и GSM-и, телевизори и сумаси още други неща. Ще бъде много яко да си видиш реноивирана някоя стара вещ пък то било и с нова цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #8 Отговорено 20 Септември, 2007 На около $22 000 са по-ниските версии на Акорд Купе 2008, без много шукарийки. Ми то тука Сивика, дето е модел ... 2006 е доста повече ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #9 Отговорено 20 Септември, 2007 На някой друг да му прилича на скайлайн в лице ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stancho #10 Отговорено 20 Септември, 2007 На някой друг да му прилича на скайлайн в лице ? а-хъ а-хъ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanta 0 #11 Отговорено 20 Септември, 2007 Само да се появи в Европа и я прибирам веднага аз Жалко, че нямам гараж, ама ще измислим нещо.Малко ще те разочаровам, ама това надали ще се появи в Европа. Това е Американската версия, което пак не ти пречи да си я докараш от там де! Ясна ми е работата, ама нещо ме навява на мисълта, че ще се същото ще се появи и тук. Но това не е важно, другия или по-другия месец ще я натоварим на контейнера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sharki #12 Отговорено 21 Септември, 2007 (Редактирано) Само да се появи в Европа и я прибирам веднага аз Жалко, че нямам гараж, ама ще измислим нещо.Малко ще те разочаровам, ама това надали ще се появи в Европа. Това е Американската версия, което пак не ти пречи да си я докараш от там де! Ясна ми е работата, ама нещо ме навява на мисълта, че ще се същото ще се появи и тук. Но това не е важно, другия или по-другия месец ще я натоварим на контейнера Eвропейската версия няма да изглежда така.Днес по един шибан френски канал отразяваха автосалон и показаха акордеца 2008, който, обаче, се различава доста.P.S.: само да добавя, че не включвам и дума от френски, затова не пускам повече инфо. Редактирано 21 Септември, 2007 от sharki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове