Jump to content
Guest Jp-

Nsx Vs Rx7

Recommended Posts

Guest Demon

Много яко филмче :unsure: Аз съм събрал още филмчета от този тип, ето Тук.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Loud

Абе незнам аз се отчаях днеска гледах в www.data.bg има некво каде се бегат2 Хонди Civic с една лада и ладата ги бега. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Хахх ми как да не ги бега, като е с 3 пъти по-голям литраж от тях?! :) Ако говорим за тази в БГ до колкото знам е 5500сс с двигател от Мерцедес. Май е на някакъв много много близък роднина на един мой колега от работата ;) Няма да ти обяснявам как е регистрирвана и какви неща са и сменяни, но повярвай ми, не е само двигателя :) Та този пич ми разправя, че на трета при 120км/ч като скочиш на газта и задницата и тръгва на където си поиска - много е зор да я задържиш в пътя. Малко като драгстер :):):) Така че пич, недей да си мислиш, че хондите даже и ладите ги бият и нищо не струват. Мисля че в интервюто на Jorelinio със синия CRX също беше споменал тая лада :) ...а и друго, по БГ мрежата има едно филмче на една Лада дето дърпа едно Феррари ... нека това не те заблуждава, че и Ферраритата нищо не струват :) Абе имаше един виц за едни борчета дето направили пластична операция на крокодила и го направили на петел да печели боевете с петли. Та тази лада е нещо подобно :):)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

офф...........абе пичове, кой избщо може да си мисли, че от ладата и чеп за зеле може да стане. Оставете ги тея дето я гласат, за да дръпнат някоя нормална западна кола. Ако от това нещо ставаше автомобил, та и за състезания. Щеше да спечели поне 1 световен рали или друг шампионат. Айде да не изпадаме в БГ (синдром на мизерията) - Аз да си взема ладичка и да си я нагласа, пък да ги видим после гъзарите.........То всяка кола може да се нагласи. А що тая Лада не иде на Божурище, от следващатия сезон там ще е много сериозно. Имаше една бяла лада и тя се трошеше през един старт и пак доказа, че за нищо не става и тея дет си беха барзи си я биеха :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ей не се ебавайте с тия коли.Монтоя е започнал с Лада! Дори в едно телевизионно интервю го споменава тва и казва, че не е лоша кола :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ей не се ебавайте с тия коли.Монтоя е започнал с Лада! Дори в едно телевизионно интервю го споменава тва и казва, че не е лоша кола  :)

Парадоксе, ти незнаеш ли за коя лада става дума? :) До колкото разбрах скоро е имало върл спор за дръпка с нея и накрая само дето не сте си изболи очите :) По-кротко ей! Шоу да става! :):) ...а за това, че Демон не я знае си е негов проблем ...май наистина ще е по-добре да я напиша в кавички тая кола - "Лада" :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

КОЛЕГИ СТИГА СТЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЛИ--ТОВА НЕ Е ЛАДА. :cool: ТОВА Е Е ДНО КУПЕ СЪС ЕДНА СЕДЕЛКА И НЯКАКЪВ ДВИГАТЕЛ, НО НЕ Е НИКАКАВА ЛАДА!!!!!ВЪОБЩЕ НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СПОМЕНАВАМ КАК СЕ ГЛАСЯТ ТЕЗИ КОЛИ ,ЗАЩОТО СЪМ ВИЖДАЛ КОЛКО НЕЩА ПИПАТ--ТА ТЕ НЕ КАРАТ С ОБИКНОВЕН БЕНЗИН ДАЖЕ--АКО СТЕ ХОДИЛИ НА БОЖУРИЩЕ МИРИШЕ НА ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И НА ОБИКНОВЕН БЕНЗИН.ЕЕ КАК ЕДНА РАМА С ЕДНА СЕДАЛКА И ЗВЕРСКИ ДВИГАТЕЛ НАТЪПКАН С ДОБАВКИ И ДРУГИ РАБОТИ ДА НЕ ДРЪПНЕ ОБИКНОВЕННА(даже да е пипната) ХОНДА.ТА ТЯ (най малко)СИ Е СЪС СЕДАЛКИТЕ ;):):)!!!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

...а за това, че Демон не я знае си е негов проблем ...май наистина ще е по-добре да я напиша в кавички тая кола - "Лада" :spoko:

Колега, много легенди съм чул за някаква таква "Лада", но никога не съм я виждал. Може и да съществува, но все се разминавам с нея и не успявам да я видя. Интересно ще е да се появи другия сезон там и да видим за какво става въпрос (Божурище). А и другото интересно ми е да видя, че под капака и е ладов мотора :lol: Защото на всяко купе можеш да вкараш нещо незнайно от долу и да е направено само за драг-рейс и да бие почти всичко. Ами аз съм гледал една каравана как сцепи шортите на една Toyota Supra, но не значи, че ако искам бърза кола ще си взема каравана или баничарка.Всъшност, дай молко повече инфо, за колко прави 400м. тая лада. Аз имам информация, че Tipo-то последно е ударило 12. и нещо. Това НЕЩО е много важно, но не запомних. За колко може да ги минава 400м. този драгстер? И защо ако бие този резултат не я виждаме там?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...