Jump to content
stanislav_stz

Диагностика..

Recommended Posts

Здравейте! Тези дни имам работа към София и реших да навестя човека за който целия форум говори само хубави неща - Омбре. :o Казаха ми че мога да отида при него за диагностика на автомобила ми. Въпроса ми е, каква информация ще получа за колата от това, струва ли си? Интересува ме и цената също и колко време е нужно за цялата работа, за да мога да си организирам времето? Ще помоля също ако някой има по-актуален телефон на Омбре да го даде. Благодаря за вниманието!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко да повдигна темата на колегата :PСигурен съм че има кой да помогне с тази информация, сигурно човека работи и с часове.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като с еприбирах от Белгия с колата нарочно преспах една вечер в София за да ми я види Омбре записах си час и м диагностика какво е ами вдига ти я на Стенда Гледа окачване амортесиори накрайници лагери каквото се сетиш хварля едно око на ДВГ то .Дори там един от работниците я покара да види дали не дарпа наляво или на дясно и как са спирачкит е..За това и смяна на маслен горивен и въздушен филтър плюс масло като горивния си играха 100 часа докато го развият.Частите си бяха от мен ми взе 30 лева .за труда .Доволен съм.И винаги като имам път там ще минавам .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...