milkotenev 0 #1 Публикувано 17 Септември, 2007 Мой приятел има въпросната кола и иска да мине диагностика на ДВГ. В Бултрако нямали софтуера за този двигател тъй като е на Роувър Някой ако може да каже към кой сервиз да го насоча ще съм му признателен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Katsko 1 #2 Отговорено 17 Септември, 2007 И аз се замислих да си взимам подобна. Мисля, че Hronos е човека, който може да знае: ето малко инфо, ако е в помощ: "Двигателя е на Ровер, не създава проблеми стига да не е занемарен много. Има хроничен проблем със снопа кабели към помпата но се решава лесно и бързо. Само 105к.с се монтира на този Акорд Типа на купето е CF1 Типа на двигателя е 20Т2" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milkotenev 0 #3 Отговорено 18 Септември, 2007 Играят оборотите на двигателя от време на време Иначе откъм икономичност и динамика мотора е екстра като за годините си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #4 Отговорено 18 Септември, 2007 Софтуер и кабели имат във Супер Дизел на околомръстното.Презапояват се всички връзки на кабелите към помпата и се оправят проблемите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milkotenev 0 #5 Отговорено 18 Септември, 2007 Мерси за информацията.Ще го пратя към Супер Дизел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове