Jump to content
Guest Sanders

дайте да видим

Recommended Posts

Guest Sanders

Колеги , времето застудя , остана ни уюта и топлинката на кръчметата и кафетата , ама си мисля , че може би няма да е лошо да проверим кои сме запалени до толкова ,м че бихме изморжували няколко часа на полигона!Ако има желаещи , нека ,оторизираните лица да метнат една организацийка :D:P:P:unsure::|:/:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

Може ли BG-tuning.net да отрази събитието, ние сме за и ще помогнем с каквото можем :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

Аз съм за! САмо да не натрупа сняг на полигона докато се организираме и да има само бели мечки там :/:dry::|:unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

определено съм там, ако си намеря превоз, пък ако ще и ледници да минават през полянката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз пак пиша, че идвам. Дано обаче както обикновено не ми се отвори работа в НЕДЕЛЯ 13:00 :unsure: отново. Ако мога ще дойда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mind_Control

А кой полигон имате предвид, за софия ли става въпрос всъщност?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

за софия става дума, полигона в Студентски град...... май има практика като/ако има среща, темата да се закача горе и Виктор да слага карта.Все пак, виж тукЕЕЕЕЕ, чак сега се усетих.........Абе ако ще са готови тениските ще е супер, ама ако не, няма ли да е по-добре да ги изчакаме??

Редактирано от 1net

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Аз съм твърдо за. Нека я направим тази среща по скоро защото иначе трябва да платим на някой снегорин да изчисти полигона, че те зимата май не го чистят :). :):).А по отношение за тениските надявам се, че ще станат готови до тогава. Въпреки, че поради :):) дайте да измислим някое друго яке. Тениските ще изчакат до лятото :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft
:) Не е тук мястото, но неможе ли на срещата някои да донесе да видим какви суитчъри са били правени преди и ако ги удобрим да се направят отново по предварително уточнени броики и цени? :) Защо не променим името на темата, за да се знае че за среща става дума! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Аз за съжаление няма да мога да дойда. Но ако самолета ми закъснее с излитането, може да ви помахам като излитаме. Видите ли ниско летящ самолет, помахайте ми и вие. Или по-добре - БЕГАЙТЕЕЕЕ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Офф топик

А по отношение за тениските надявам се, че ще станат готови до тогава. Въпреки, че пор....

колега , за какви тенески става въпрос :) аз поръчах едни и ги чакам утре други ден :) Да не сме направили и двамата тенески и да вземем и двамата да се прецакаме и после да вземат да останат тенеските :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

колега , за какви тенески става въпрос :)

За твоите приятелю става дума ама нещо мноо се бавят :) май

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Пичове, в неделя го дават, че ще е цепенак, дъжд, снияг ... И без друго не остана много време до тогава, пък и малко хора са видяли темата, ако искате официално да го насрочим за 27.11 и вече някои да забоде темата най-отгоре?! А? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

Да ве, аз ли да ви забода темата отгоре, :) ще е яко , на градчето :)

Редактирано от remo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Аз съм за 27, въпреки че 27 е събота :), а до колкото разбирам вие правите всички срещи в неделя. Значи 28-ми :). Както кажете. :).

Цитат (Tino @ Nov 18 2004, 10:45 PM) колега , за какви тенески става въпрос

Точно за тениските които ти си поръчал става въпрос. Някъде по нагоре 1net беше предложил да изчакаме да станат готови тениските и тогава да се съберем :) Аз само предлагам да не отлагаме много, защото, първо това ще ми е първата среща с такива готини хора като вас :) и нямам търпение, и второ след броени дни се очаква да стане мнооого :):):). :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Аз съм за 27, въпреки че 27 е събота :), а до колкото разбирам вие правите всички срещи в неделя. Значи 28-ми :). Както кажете. :).

:) Да де имах предвид 28-ми :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...