Guest ADH-Honda #1 Публикувано 16 Ноември, 2004 Честит Рожден Ден на Daisy и DrOxBoLi Бъдете живи и здрави Останалото, НЕ Е чак толкова важно PS: на този ден, през далечната 1906-а година се е родил също и Създателят, човекът легенда - Соичиро Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #2 Отговорено 16 Ноември, 2004 Честит рожден ден!...и на двамата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #3 Отговорено 16 Ноември, 2004 да са живи и здрави ... останалото го има на магазина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 17 Ноември, 2004 иииихаааа, трипал-дей да сте живи и здрави и двамата и усмивките да не ви слизат от лицата, а готините ви колички, сервиз да не подушват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #5 Отговорено 17 Ноември, 2004 бъдете живи и здрави .и да не прекалявате с купона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #6 Отговорено 17 Ноември, 2004 Много здраве, щастие, късмет и безаварийно каране!Относно Създателят, ще бъде почетено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #7 Отговорено 17 Ноември, 2004 На Daisy по-нова Хонда от това не мога да пожелая, така че остава да е жива, здрава, щастлива и винаги усмихната! ... а на DrOxBoLi - да открие панацея за дълголетие НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #8 Отговорено 17 Ноември, 2004 Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #9 Отговорено 17 Ноември, 2004 Честито и много здраве и щастие! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest target #10 Отговорено 17 Ноември, 2004 ГОЛЯМА РАДОС ДА СИ РОДЕН НА ЕДНА ДАТА С СЪЗДАТЕЛЯ НА НАИ ДОБРОТО НА КОЕТО СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ И СМЕ ФЕНОВЕ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СЪКЛУБАРИ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #11 Отговорено 17 Ноември, 2004 Пожелавам ви да не можете да се отървете от здраве и любов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #12 Отговорено 17 Ноември, 2004 Да сте ни живи и здрави!И да почерпите някой ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #13 Отговорено 17 Ноември, 2004 (Редактирано) Ч.Р.Д. Редактирано 17 Ноември, 2004 от PARADOX_sf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Daisy #14 Отговорено 17 Ноември, 2004 Благодаря, благодаря, благодаря! Страхотни сладури сте, нямам думи! Искам и аз от своя страна да ви пожелая да сте живи и здрави и да шофирате безаварийно и с огрооомно удоволствие.А това да съм родена на една дата с бащата на моята любима марка автомобили е чест за мен и... мисля че в избора ми на автомобил пръст има съдбата Радвам се, че ви има, приятели! Прегръщам ви от сърце и при удобен случай ще почерпя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #15 Отговорено 17 Ноември, 2004 да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #16 Отговорено 17 Ноември, 2004 Благодаря на всички. Много сте готини. Подкрепям с две ръце /ако имах трета щях и с нея/ всичко казано от Daisy/ . Само ще добавя, че всички ваши пожелания са и мои към вас. ПОДОБНО И НА ВАС СЪКЛУБАРИ , и се надявам скоро да се видим, че да мога и аз да почерпя .ЧРД и на теб Daisy, от здраве, щастие и приятели да не се отървеш. Другото на пазара го има . Радвам се ще сме родени на такъв свят ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #17 Отговорено 17 Ноември, 2004 Ч.Р.Д Да сте живи и здрави много радост и успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #18 Отговорено 17 Ноември, 2004 И от мен всичко най.Завиждам ви за датата ама много.Успех по пътя към успеха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blackmary #19 Отговорено 18 Ноември, 2004 ЧРД и от мен на компанията скорпиони верно много сме били Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda #20 Отговорено 20 Ноември, 2004 (Редактирано) ВСИ4КИТЕ ВИ МЕ4ТИ ДА СТАНАТ РЕАЛНОСТ.АЗ СЪЩО СЪМ СЪС ЖИЛО Редактирано 20 Ноември, 2004 от bobi_honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове