Jump to content
stefotto

въртя6т момент

Recommended Posts

мом4ета дали някои разполага с таблица или знае при какви обороти се постига мак. въртя6т момент на двигателя,мен ли4но ме интересува 1.4 16v 90c D14Z6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Имам данни,но не са еднозначни:D14Z6:120Nm@4800 rpm130Nm@4300 rpmПоне за ориентация горе-долу.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Запомни този саит ще ти е от полза auto.ru В него си турсиш колата която искаш и ти излизат даните. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не само не са еднозначни ами не са и верни.На д14-ките максималния въртящ момент е около 2000-2500 оборота.

За Д14 карбуратор съм съгласен, че е около 2000-2500,но сток инжекционите(като D14Z6) правят макс по-нагоре.Ето една връзка от maxrev.de доста голям сайт аз им вярвам за D14Z6 не намерихданни за въртящ момент,но разгледайте за D15Z6,D14A8 и т.н. доста нагоре е макс.момента.ВРЪЗКА ЦЪК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

мислая че в темата за двигателите на хонда в началото на форума има данните които тарси6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мислая че в темата за двигателите на хонда в началото на форума има данните които тарси6

естествено ,че са там ама що да чете ,като може да пита :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stefotto

Запомни този саит ще ти е от полза auto.ru В него си турсиш колата която искаш и ти излизат даните. :lol:

мн благодаря за саита мн е добар ,колеги проверете го има стра6но добро инфо там,еваларка колега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...