Jump to content
tiankata

Моля помогнете за избора на ка4ество

Recommended Posts

Здравеита колеги можете ли да ми помогнете с избора на кола HONDA civic като здравина издржливост и по добрия модел, колебая се за модел от 1993г. или от 1995г. нагоре, коя е с по добри характеристики много моля помогнете 4е сам много зле с колите :) жалко 4е незнам как се поставят снимки 4е да ви пкажа по то4но моделите, но сам сигурен 4е се сестате за кои модели става на вапрос. :)

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз давам своя глас за 6-та генерация,т.е. след 95г.ДВУВРАТИТЕ ВЕ4Е СА НА ДОБРИ ЦЕНИ,а понякога излизат и хубави VTEC E,които пък ве4е са върха на сладоледа :) Успех с покупката и един съвет-не купувай на сляпо.Нека я погледнат първо хора които са запознати с Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм от феновете на 5-тата ген. с 3 врати ;) (92-ра до 95-та)и няма значение на коя хонда ще се спреш, важното е да си с човек който разбира от автомобили, или да я закараш в сервиз в който да я огледат и да ти кажат в какво състояние е ;) и ако нещо не ти хареса още на първия оглед, по добре се оглеждай за нова кандидатка ;) не бързай да купуваш ! и от колите с прецакани двигатели стой много далеч ;)6-та ген. двувратите (купетата) също стават ;) относно качеството ... колите са си японски, при тях качеството е еднакво високо ;) важното е в какво състояние е колата след последния си собственик успех ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз това забелязвам 4е пове4ето сте фенове на 5-та серия наистина са яки коли ама на мен ми трябва.... мойе да прозву4и тапо ама .... си тарся семеина кола с 4/5 врати по си падам по хе4бека с ресхетката отпред и на този модел сам се спрял 4ета вав форума за тези 6-та серия 4е има англииска хонда схте тарся да е японска 4е по надежно ми се вижда от англииската. Лосото е 4е не разбирам от коли и сте ми е много труден избора но добре 4е е този клуб-форум да полу4авам много информация от вас и затова много ви благодря за помоста а и састо так даржа да има климатик ама все не попадам на добри оферти та взех се спирам и на без климатик :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз ще те посъветвам от личен опит, дръж си на климатика :thumbs1:бях се спрял на едно акордче преди няколко месеца с климатик, но си взех сивик (кибик ;) ) заради прилично смешната цена и качество на автомобила ... чесно да ти кажа съжалих в жегите :lol:колкото и да си отваряш прозореца, повярвай ми не помага :P трябва да караш минимум със 160 за да си въобразяваш че ти е студено, а всъщност въздуха е толкова горещ че чак те изгаря ;)както и да е ;) направил си правилен избор с марката, сега остава само да си намериш и хубава кандидатка за новия ви семеен автомотобил ;)оглеждай и за акорди, не само за кибици ;)за семеен автомобил лично аз бих си взел акорд, голямо просторно, чувстваш се че караш автомобил в сивика човек се чувства като в сапунерка която се бута/дърпа/задвижва от моторна резачка за дърва ;)

Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всички ХОНДИ са яки ,не се замисляи просто си избери една която те кефи отвън някои чувал ли е за гадна ХОНДА? :lol: ако има такъв да си каже ;)

Редактирано от GINDAHOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както и да е ;) направил си правилен избор с марката, сега остава само да си намериш и хубава кандидатка за новия ви семеен автомотобил ;)оглеждай и за акорди, не само за кибици :Dза семеен автомобил лично аз бих си взел акорд, голямо просторно, чувстваш се че караш автомобил в сивика човек се чувства като в сапунерка която се бута/дърпа/задвижва от моторна резачка за дърва :P

Колега, вероятно имаш предвид малките хечове 5ген, седана 5г си е нормална семейна кола ;)Иначе - хечовете 6г имат предимството да са по-нови и потенциално възможността да вкараш нещо обемисто благодарение на 5та врата.не знам дали е случайно, но понеже май всичките хечове са англичанки, изглеждат и с по-голям клиренс от земята ;)
ква сапунерка,бе хора!имам сивик 1.5 vtec-114 к.с.-6г.англичанка -хетчбек-просто си е супер!!ползвам я като семейна -няма проблеми!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest uko

Преди имах сивик но сега съм вече семеен и си взех акорд, та да ви кажа че акордеона доста си го бива за семеен автомобил а пък и изглежда по солидно и ако занапред ми се наложи да си взема пак кола то ще е пак акорд за сивик вобще не си помислям :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...