tiankata 7 #1 Публикувано 13 Септември, 2007 (Редактирано) Здравеита колеги можете ли да ми помогнете с избора на кола HONDA civic като здравина издржливост и по добрия модел, колебая се за модел от 1993г. или от 1995г. нагоре, коя е с по добри характеристики много моля помогнете 4е сам много зле с колите жалко 4е незнам как се поставят снимки 4е да ви пкажа по то4но моделите, но сам сигурен 4е се сестате за кои модели става на вапрос. Редактирано 13 Септември, 2007 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #2 Отговорено 13 Септември, 2007 Аз давам своя глас за 6-та генерация,т.е. след 95г.ДВУВРАТИТЕ ВЕ4Е СА НА ДОБРИ ЦЕНИ,а понякога излизат и хубави VTEC E,които пък ве4е са върха на сладоледа Успех с покупката и един съвет-не купувай на сляпо.Нека я погледнат първо хора които са запознати с Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOHC VTEC-E 0 #3 Отговорено 13 Септември, 2007 подкрепям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #4 Отговорено 13 Септември, 2007 аз съм от феновете на 5-тата ген. с 3 врати (92-ра до 95-та)и няма значение на коя хонда ще се спреш, важното е да си с човек който разбира от автомобили, или да я закараш в сервиз в който да я огледат и да ти кажат в какво състояние е и ако нещо не ти хареса още на първия оглед, по добре се оглеждай за нова кандидатка не бързай да купуваш ! и от колите с прецакани двигатели стой много далеч ;)6-та ген. двувратите (купетата) също стават относно качеството ... колите са си японски, при тях качеството е еднакво високо важното е в какво състояние е колата след последния си собственик успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #5 Отговорено 14 Септември, 2007 И аз това забелязвам 4е пове4ето сте фенове на 5-та серия наистина са яки коли ама на мен ми трябва.... мойе да прозву4и тапо ама .... си тарся семеина кола с 4/5 врати по си падам по хе4бека с ресхетката отпред и на този модел сам се спрял 4ета вав форума за тези 6-та серия 4е има англииска хонда схте тарся да е японска 4е по надежно ми се вижда от англииската. Лосото е 4е не разбирам от коли и сте ми е много труден избора но добре 4е е този клуб-форум да полу4авам много информация от вас и затова много ви благодря за помоста а и састо так даржа да има климатик ама все не попадам на добри оферти та взех се спирам и на без климатик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #6 Отговорено 14 Септември, 2007 (Редактирано) аз ще те посъветвам от личен опит, дръж си на климатика бях се спрял на едно акордче преди няколко месеца с климатик, но си взех сивик (кибик ) заради прилично смешната цена и качество на автомобила ... чесно да ти кажа съжалих в жегите колкото и да си отваряш прозореца, повярвай ми не помага трябва да караш минимум със 160 за да си въобразяваш че ти е студено, а всъщност въздуха е толкова горещ че чак те изгаря както и да е направил си правилен избор с марката, сега остава само да си намериш и хубава кандидатка за новия ви семеен автомотобил оглеждай и за акорди, не само за кибици за семеен автомобил лично аз бих си взел акорд, голямо просторно, чувстваш се че караш автомобил в сивика човек се чувства като в сапунерка която се бута/дърпа/задвижва от моторна резачка за дърва Редактирано 14 Септември, 2007 от CryoGen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #7 Отговорено 18 Септември, 2007 (Редактирано) всички ХОНДИ са яки ,не се замисляи просто си избери една която те кефи отвън някои чувал ли е за гадна ХОНДА? ако има такъв да си каже Редактирано 18 Септември, 2007 от GINDAHOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genata 1 #8 Отговорено 30 Септември, 2007 както и да е направил си правилен избор с марката, сега остава само да си намериш и хубава кандидатка за новия ви семеен автомотобил оглеждай и за акорди, не само за кибици за семеен автомобил лично аз бих си взел акорд, голямо просторно, чувстваш се че караш автомобил в сивика човек се чувства като в сапунерка която се бута/дърпа/задвижва от моторна резачка за дърва Колега, вероятно имаш предвид малките хечове 5ген, седана 5г си е нормална семейна кола Иначе - хечовете 6г имат предимството да са по-нови и потенциално възможността да вкараш нещо обемисто благодарение на 5та врата.не знам дали е случайно, но понеже май всичките хечове са англичанки, изглеждат и с по-голям клиренс от земята ква сапунерка,бе хора!имам сивик 1.5 vtec-114 к.с.-6г.англичанка -хетчбек-просто си е супер!!ползвам я като семейна -няма проблеми! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest uko #9 Отговорено 1 Октомври, 2007 Преди имах сивик но сега съм вече семеен и си взех акорд, та да ви кажа че акордеона доста си го бива за семеен автомобил а пък и изглежда по солидно и ако занапред ми се наложи да си взема пак кола то ще е пак акорд за сивик вобще не си помислям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове