Jump to content
borko

Магазина срещу СофияЛенд

Recommended Posts

Търсих магазин за японски части и попаднах на този от форума на Мазда (маздаджиите си ползват отстъпка там).02 962 14 39 0888 450 053 0888 344 586 0888 526 180 София, бул. "Н. Вапцаров" 6, бл. 37 - средния висок блок срещу входа на "София-Ленд"...Вчера си взех водна помпа от там за 62лв, при положение че в JapanParts ми искаха 100, а в KSD 70лв.Така че мисля че цените са доста прилични.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kaliostro

Търсих магазин за японски части и попаднах на този от форума на Мазда (маздаджиите си ползват отстъпка там).02 962 14 39 0888 450 053 0888 344 586 0888 526 180 София, бул. "Н. Вапцаров" 6, бл. 37 - средния висок блок срещу входа на "София-Ленд"...Вчера си взех водна помпа от там за 62лв, при положение че в JapanParts ми искаха 100, а в KSD 70лв.Така че мисля че цените са доста прилични.

като цяло идеята ми е 4е си4ки разбрахме в кои сервиз да ходиме от ясно по ясно е ве4е/секи си знае аз съ6то/. остава въпроса от кои МАГАЗИНИ да пазаруваме всепак темата е > Hondabg.com Форуми > Обяви и пазар > Сервизи и магазини ??? кво пре4и да има : Важно: Омбре координатителефони и карта Важно: Miyamoto's GarageкоординатиВажно: магазин еди кои си ... от каде купувате бе хора ?звънях току 6то в магазина от поста по горе за водна помпа за моита и хората бяха мн отзив4иви !! дори звъннаха обратно да ми кажат кво 6то !! несъм запознат за това и се обадих : "има 3 вида като наи скъпата е 67лева. трябва да свалите старата за сравнение"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...