Jump to content
Guest лаик

Придърпва и няма мощност

Recommended Posts

Guest лаик

Колеги от известно време имам следния проблем: като загрее колата губи мощност и потеглянето става проблем, с доста газ и дълго на полусъединител. Като карам под 3К оборота колата придърпва и се мъчи ,но от време на време се отпушва за кратко. Аа, забравих да кажа че потегля като трактор, нещо се друса отпред.Това е на бензин. На газ нещата стават още по трагични. Ако кача 4 човека и опитам да потегля на газ на малко по голям баир - няма мощност и аха да загасне, придърпването и тракторния ефект са още по-големи. Мислех си за свещи . Някой ако има идея да помогне. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest G_M

Виж какво става с кабелите приятел4е!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра и лоша новина. Добрата е че смених свещите и върви като пушка. Лошата че след 300 км пак се появиха наченки на същите придърпванния. Дали като карам на газ се зацапват нещо? :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра и лоша новина. Добрата е че смених свещите и върви като пушка. Лошата че след 300 км пак се появиха наченки на същите придърпванния. Дали като карам на газ се зацапват нещо? :cool:

Провери кабелите дали не са прекалено твърди вече на пипане и ги поразгледай вечерно време докато я форсираш дали не пресвяткат :lol:Пиши като разбереш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

И сега има ли проблем или е всичко ок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

........София.......След 2 дена - пак съм на изходно положение............

Някакви идеи :P

Колега така като гледам, колата няма сам да си я поправяш :(:P

и каквото и да се изпише тук а причините може да са адски много, няма смисъл :P

Отиди при д-р Омбре и механиците му :P ,

кажи каквото каза тук на нас и след няколко часа колата ще е за отличен :P :P :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И сега има ли проблем или е всичко ок

Има, оправи се временно след като смених свещите и сега пак си е както си беше.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest лаик

:) няма проблеми нали това все пак е и едната идея на форума да си помагаме ;) тези симптоми ги имах и аз на скоро и за това ти казах.Интересуват ме кабелите ти... чисто нови ли са или втора ръка и ако са чисто нови за колко се продават в магазините???и марката им каква е?!

Кабелите са нови, пише Intermotor на тях (www.smpeurope.com) силиконови са, взех ги за 88 лева от Симеон от някакъв арабин. Надявам се да не се скапят на втория месец.Мисля че втора употреба няма да свършат работа;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...