Jump to content
Bakura

Странно тракане

Recommended Posts

Колеги ... от доста време имам странно тракане идващо от под предния капак . Обеснявам : Когато ми е запалена колата и стои на едно място нищо няма , но когато тръгна , и дали ще е на първа или втора или която и да е скорост се получава едно непостоянно тракане , все едно се вклиучва някаква перка и опира някаде . Проверих перките на климатика и тази за охлаждането , но не са те . Незнам от какво може да бъде , ако някой е имал нещо отговарящо на описанието , нека да даде 1 савет . Карам : Accord 2i EX CB3 90-93 .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chopper1969

Като я изфорсираш на место има ли го тракането?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги ... не говоря за постоянно , а за не постоянно тракане !!! Имам в предвид , че все едно ми се вклиучва някаква перка и след това изклиучва и все едно опира някаде ... не сте ли си слагали пръста на винтилатора в къщи и той трака странно ( може да е малко левашко изказването , но мисля , че ще разберете ) , така звучи странното тракане !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеи Бакура. При мен имаше нешто подобно и то само когато колата е в движение . Оказа се 4е шофьорската врата е провиснала и шума идва от кам пантите и-бях се побаркал!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги ... от доста време имам странно тракане идващо от под предния капак . Обеснявам : Когато ми е запалена колата и стои на едно място нищо няма , но когато тръгна , и дали ще е на първа или втора или която и да е скорост се получава едно непостоянно тракане , все едно се вклиучва някаква перка и опира някаде . Проверих перките на климатика и тази за охлаждането , но не са те . Незнам от какво може да бъде , ако някой е имал нещо отговарящо на описанието , нека да даде 1 савет . Карам : Accord 2i EX CB3 90-93 .

Провери си предния тампон на двигателя т.н. кокал най вероятно е скъсан.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...