Jump to content
Guest misho

кражба

Recommended Posts

Guest misho

От къде, кога, на каква кола?"избяга ми котката, някой ако чуе нещо да свирка" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVO_Yakimov

Тази нощ между 01'00и 06'00на Солунска и Витоша :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Много кофти е като решат да ти ползват колата за резервни части :) Последната година хондите станаха доста в БГ и ето резулата....На мен преди време ми вдигнаха лайсната на стъклото,като видях ,че струва 53$ без доставката и ми приседна :) сега си карам без лайсна -страх ме е ,че ако си поръчам ,пак ще ми я вземат :) Абе няма оправия.....Дано си намериш халогените.

Редактирано от beneton4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пумияри да им изсъхнат ръцете....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжелявам колега ...

Димитър Коев Posted Today, 06:18 PM Мхм... И на мен ми се свидят всеки месец парите за паркинг, но на улицата просто не смея да я оставя. Има сума ти идиоти, които са в състояние дори да не им трябва нещо, да ти осерат колата ей така - за да ти е гадно... mad.gif Един колега във Варна преди време цяла година бъхта да си направи колицата както си мечатеше и накрая - 3 дни след като излезе от бокса му начупиха новите фарове и му надраха прясната боя. Без причина. На никого нищо не беше направил. Просто някой го беше доядяло. mad.gif Затова - ща, не ща я държа на паркинг. sad.gif Аз и сега се чудя кога ли ще я намеря без емблеми и с надрана от отвертка боя... (най-малко)

- И аз давам за паркинг ... иначе фаровете , боята , халогенките ще ми отидат в на някой нещастник рацете !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пред блока просто така от яд ми надраха току-що измазаничка кола, а след 3 дена ми срязаха гуми на една седмица с нож. Така че единственият вариант си остават паркингите, няма как... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVO_Yakimov

На мен пред блока просто така от яд ми надраха току-що измазаничка кола, а след 3 дена ми срязаха гуми на една седмица с нож. Така че единственият вариант си остават паркингите, няма как... :)

Няма паркинг в шиб......я център

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен така на старата ми кола ми надраха тавана с отверка и ми строшиха мигача и фара.Така и не открих кои е тоя мангал :) за да му счупа главата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

и аз съм в центъра.. НДК? там ми казват можело, макар че аз още не съм я докарала мойта на супер вид и още сме в сток състояние, та затова не съм проучвала. жалко за загубата ти, пробвай НДК, застраховки нещо няма ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм в центъра.. НДК? там ми казват можело, макар че аз още не съм я докарала мойта на супер вид и още сме в сток състояние, та затова не съм проучвала. жалко за загубата ти, пробвай НДК, застраховки нещо няма ли?
НДКе куца пабота.Има места само на БТВ на открития.Ами зимата 10мин.пеш и никва гаранция пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...