Guest misho #1 Публикувано 11 Септември, 2007 От къде, кога, на каква кола?"избяга ми котката, някой ако чуе нещо да свирка" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IVO_Yakimov #2 Отговорено 11 Септември, 2007 Тази нощ между 01'00и 06'00на Солунска и Витоша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #3 Отговорено 11 Септември, 2007 (Редактирано) Много кофти е като решат да ти ползват колата за резервни части Последната година хондите станаха доста в БГ и ето резулата....На мен преди време ми вдигнаха лайсната на стъклото,като видях ,че струва 53$ без доставката и ми приседна сега си карам без лайсна -страх ме е ,че ако си поръчам ,пак ще ми я вземат Абе няма оправия.....Дано си намериш халогените. Редактирано 11 Септември, 2007 от beneton4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #4 Отговорено 11 Септември, 2007 Пумияри да им изсъхнат ръцете.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bakura 0 #5 Отговорено 11 Септември, 2007 Съжелявам колега ... Димитър Коев Posted Today, 06:18 PM Мхм... И на мен ми се свидят всеки месец парите за паркинг, но на улицата просто не смея да я оставя. Има сума ти идиоти, които са в състояние дори да не им трябва нещо, да ти осерат колата ей така - за да ти е гадно... mad.gif Един колега във Варна преди време цяла година бъхта да си направи колицата както си мечатеше и накрая - 3 дни след като излезе от бокса му начупиха новите фарове и му надраха прясната боя. Без причина. На никого нищо не беше направил. Просто някой го беше доядяло. mad.gif Затова - ща, не ща я държа на паркинг. sad.gif Аз и сега се чудя кога ли ще я намеря без емблеми и с надрана от отвертка боя... (най-малко)- И аз давам за паркинг ... иначе фаровете , боята , халогенките ще ми отидат в на някой нещастник рацете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CyberGene 2 #6 Отговорено 11 Септември, 2007 На мен пред блока просто така от яд ми надраха току-що измазаничка кола, а след 3 дена ми срязаха гуми на една седмица с нож. Така че единственият вариант си остават паркингите, няма как... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IVO_Yakimov #7 Отговорено 11 Септември, 2007 На мен пред блока просто така от яд ми надраха току-що измазаничка кола, а след 3 дена ми срязаха гуми на една седмица с нож. Така че единственият вариант си остават паркингите, няма как... Няма паркинг в шиб......я център Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Exester 0 #8 Отговорено 11 Септември, 2007 На мен така на старата ми кола ми надраха тавана с отверка и ми строшиха мигача и фара.Така и не открих кои е тоя мангал за да му счупа главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream #9 Отговорено 11 Септември, 2007 Няма паркинг в шиб......я центъри аз съм в центъра.. НДК? там ми казват можело, макар че аз още не съм я докарала мойта на супер вид и още сме в сток състояние, та затова не съм проучвала. жалко за загубата ти, пробвай НДК, застраховки нещо няма ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
окото 0 #10 Отговорено 11 Септември, 2007 Няма паркинг в шиб......я центъри аз съм в центъра.. НДК? там ми казват можело, макар че аз още не съм я докарала мойта на супер вид и още сме в сток състояние, та затова не съм проучвала. жалко за загубата ти, пробвай НДК, застраховки нещо няма ли?НДКе куца пабота.Има места само на БТВ на открития.Ами зимата 10мин.пеш и никва гаранция пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове