gin 43 #1 Публикувано 10 Септември, 2007 Сега като захладне и сега вечер 15 мин или пък 10-12км едва стигат за да изкатери до работна позиция на температурометъра. Та си мисля че разхода ми скокна заради това. Иначе като стопли е супер стабилна стрелката, не мърда нито на йота. Все пак, термостат? Или пък е ок, нещо бавно ми се струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #2 Отговорено 11 Септември, 2007 Смени си термостата,това те и проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #3 Отговорено 11 Септември, 2007 Смени си термостата,това те и проблема+1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #4 Отговорено 11 Септември, 2007 Колега неможах да разбера каъв е проблема?Ако става въпрос моята за 5 мин е загряла на нормална работна температура, а и това че е загряла намаля разход ане го вдига!Докато стопли, и съм стигнал. Вследствие на това я карам хладна и неикономична. Иначе евала, искам и аз за 5мин Ся ще сменя един термостат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sharki #5 Отговорено 11 Септември, 2007 Смени си термостата,това те и проблема +2 Моята загрява точно за 5 мин или около 2-3 км. Термостат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #6 Отговорено 11 Септември, 2007 колеги все пак захладня и времето ,това не е ли от значение ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #7 Отговорено 11 Септември, 2007 Излизаш от апартамента.Влизаш в колата.Палиш.Излизаш /без да си я гасил /.Отваряш ПРЕДНИЯ капак / на двигателния отсек /.Хващаш с лявата ръка единия маркуч на радиатора , а с дясната другия.Чакаш.Чакаш.На усет , ако и двата се затоплят с еднаква температура - това значи , че термостата е останал отворен и охлаждащата течност се върти и през ГОЛЕМИЯ кръг.В следствие на това го сменяш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Preludisimo #8 Отговорено 11 Септември, 2007 Отворен термостат и аз го имах същия проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #9 Отговорено 12 Септември, 2007 Смени си термостата,това те и проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOHC VTEC-E 0 #10 Отговорено 12 Септември, 2007 е винаги можеш и да облепиш предницата с балатум както дядовците ни са правили Традицийте не са за пренебрегване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове