Jump to content
Guest Stancho

Колегите с 6 ген

Recommended Posts

Guest Stancho

малко ми окипазиха лаисната около решетката отпред та реших като ще я боядисвам поне да я направя както ми харесва. целта е следната :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ако някой си е правил така отпред дзверчето моля да сподели трябва ли да се изреже това дето си е оригинално.. една лента пластмасова и мястото кадето е емблемата. аз мисля така да го направя ама малко се колебая защото ако не ми хареса няма връщане назад. става дума това което съм очертал с червено на по-долната снимка да се изреже и на негово място да се сложи черна мрежа

Публикувано изображение

благодаря предварително и стискайте палци да стане готЯнУ :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Stancho, първо кажи трябва ли да се разкачи цялата броня или част от нея за да се свали решетката?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

колега пусни едно лично на колегата драгича! той преди на сивика си беше направил доколкото помня беше такава ама може и оригинална от Р да е била неговата знам ли :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Aз да не излъжа , но доколкото си спомням трябва да се свали предната броня , за да се махне решетката. Предната броня се сваля за 5 минути с 2 шута ..... опа това не беше за хонда , исках да кажа с отверка за отгоре и отстрани и гедоре за отдолу :blink:. Препоръчва се да има някой да помага когато я изтегляте и поставяте за да не пада по земята да се драска.

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

На мен ми я свалиха без да махат бронята. Но колата е "англичанка" - не знам дали има разлики.Пича свали номера и бръкна от там за да достигне долните болтчета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега пусни едно лично на колегата драгича! той преди на сивика си беше направил доколкото помня беше такава ама може и оригинална от Р да е била неговата знам ли :)

Nobody knows :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Fieldy_

Здравейте и от мен...та по темата.Наскоро се сдобих и аз с колица и тя беше точно с такава маска .. при свалянето на бронята се наложи да сваля и решетката нно мн добре видях че тя се сваля мн лесно Преди бронята.. тоест отготре имаше мисля 4 пластмасови болтчета и посредством тях махаш...за рязането идея нямам таи като я взех така готова като на 1-вата снимка от колегата Ради.а относно свалянето на бронята.. колкото и данеми се искаше .. трябваше да махна точно този Лип от 2-рата ти снимка .. мн проблеми ми създаде и бях принуден тай като рискувах цялата броня ... е верно ефекта с него е поразителен но...поне при мен няма как да се ползва...Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

Публикувано изображение

решетката беше към 70лв с доставката.... и трябва да свалиш бронята за да махнеш решетката....

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

първо благодаря на всички за съветите и отговорите

аз моята решетка съм я свалил одавна даже 3-4 дни карах без решетка.. много озъбена изглеждаше :)

сваля се само с развиването на 4 болта отгоре и 4 или 5 видии отдолу. ако има някакво значение моят сивик е '97 преди фейслифта.

в момента лаисната ми от маската ( на снимката на колегата maniakk е черна точно краи мрежата) е при един бояджия и в четвъртък трябва да си я взема.

maniakk това за 70-то лева да разбирам ли че от някаде си я поръчваш ? в смисъл моята може да си стои оригиналната и да си поръчам една като твоята само да си боядисам лаисната в моя цвят ? ако е така това май най ме устройва. може да ми пишеш ЛС или направо тук за някакви координати от кого да си поръчам такава.

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

линк

тая или друга от ebay. качеството е задоволително. Аз не бих си преебал оригиналната. Иначе питаш колегата ZERO и ти я праща по еконта :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...