Jump to content
TRION

Общо инфо за Хонда Прелюд 1г. Шатъл 2г. Сивик 2г.

Recommended Posts

Здравейте колеги,от малък си мечтая точно за тия коли...незнам защо, но просто има някаква магия в тях. И така искам да попитам за мнението на хора, които са имали такива коли и също така искам да знам дали за тоя Прелюд '80г.(тя най ми е мания) има ли все още части ? Те най-много ме притесняват, защото дори в момента минавам по тоя път ---> липсата на части и не е работа, колата ми седи в сервиза вече месец и половина някъде :lol: Затова питам кой е по-добрия избор от 3-те, като се сметне и факта, че финансово не съм от най-богатите...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRION

Също да попитам нормално ли е Хонда, като на колегата(първа генерация май): http://hondabg.com/photos/meeting_2004-10-...ia/176_7669.jpgда я дават само за 1200лв. ? Аз като гледам другите май мн не е...може да има някъв проблем ? Тая, за която говоря е 1.5 мотор. Долу горе нормалната цена на тия колко е, говоря за напълно сток кола в прилично състояние ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти един сайт за първа и втора генерация сивикwww.1stgencivic.org Някъде бях срещал и за прелюд, но не мога да намеря линка. А това е линк за акорди 1ва,2ра и 3та генерация. За части - виж в поръчки от чужбина, колегата prelude доставя части от САЩ и има сайт на дилър на Хонда. Там може да потърсиш дали има части за колата която си харесал. Мисля че в една от темите беше обяснено как се търси за по-стари коли. Успех :)П.С.А ако искаш ЦРХ 1генерация аз продавам моя :blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...