Jump to content
Guest SLX

Мнение за американските акорди

Recommended Posts

Guest SLX

Здравейте, ще съм ви благодарен да ми кажете мнението си за акордите, произведени в САЩ. В случая става дума за купе 99 г. Каква е разликата на същите им европейски събратя. ВИН-ът на колата започва с 1, но визуално няма разлика с европеския си събрат, дори на километража липсват мили. Чувал съм, че материалите би щатско бели по-евтини. Също е важно да разбера дали има разлики в частите, респ. в цените им и евентуално дали има трудности в намирането им. Колата ми харесва и до края на седмицата ще я купя, ако няма пречка с частите. Целият ВИН обаче ще имам едва в сряда.Помогнете, моля ви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xtuners

да не би да си харесал това черното акорд купе?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Здравейте, ще съм ви благодарен да ми кажете мнението си за акордите, произведени в САЩ. В случая става дума за купе 99 г. Каква е разликата на същите им европейски събратя. ВИН-ът на колата започва с 1, но визуално няма разлика с европеския си събрат, дори на километража липсват мили. Чувал съм, че материалите би щатско бели по-евтини. Също е важно да разбера дали има разлики в частите, респ. в цените им и евентуално дали има трудности в намирането им. Колата ми харесва и до края на седмицата ще я купя, ако няма пречка с частите. Целият ВИН обаче ще имам едва в сряда.Помогнете, моля ви!

Уникален автомобил :) В форума "Майната" е с такъв и той може да ти даде инфо за части и др!Успех и да се похвалиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, вече си кореспондирахме с Майната, който е твърд фен :lol: Двигателите са еднакви, двата ремъка, заедно с ролките са 220 лв. :P Колкото и на стандартия акорд. Някои неща по купето различни, но амортисьори, шарнирчета са еднакви. Дето се вида гъзарията си има цена.Черния акорд на изхода за Перник го гледах. И имах възможност да си пообщувам с подавача. Толкова неадекватен продавач не съм виждал. Догато гледах колата ми се накара що искам да пусна климатика, какво съм гледал - перфектна била, няма да свали усилвателя и музиката, ако с това съм целял да намаля цената и пр. Така ме изнерви, че си тръгнах. Иначе колата прояви някои симптоми, които не би трябвало и ме наведе на съмнения, че витека има проблеми - маслото беше чисто, но ауспухът мазен и мръсен. Чува се едно почукване като от хидравлични повдигачи, ана около 4200 об. лееекичко попрекъсва. Аз това знам за прости, видими следи за проблеми за променливото газоразпределение. Като казах да ходим на сервиз, вика нееее, води си майсторите тука.Обадих му се и му направих оферта, на която каза - ОК, носиш капарото и колата е твоя за тези пари. От този разговор не съм общувал с него.Иначе съм се навил яката и Майната ще го черпя бира, но ще съм му признателен да даде съвет къде в Пловдив да ходя на диагностика. в новооткрития сервиз на хонда? Или другаде? Щото продавачът не е навит да идем за диагностика до СФ, а после обратно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви части бе колега???От както карам американски Акорд (и то варварски) забравих,че колите се и ремонтират

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xtuners

Значи за това, че продавача е неадекванен не е само мое мнение. И акорда е поучукан от тук от там ..тва не е много добре попринцип. А иначе като автомобил е уникален. но нещо много ниски ми идват цените за ремъците и ролките ... за моя прелюд 5г. цената е 210 лв. на ролка и ремъците са около 170 двата. В бултрако софия могат ли да направят адекватна диагностика попринцип ... и какви проблеми по двигателя са в състояние да хванат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SLX

Значи за това, че продавача е неадекванен не е само мое мнение. И акорда е поучукан от тук от там ..тва не е много добре попринцип. А иначе като автомобил е уникален. но нещо много ниски ми идват цените за ремъците и ролките ... за моя прелюд 5г. цената е 210 лв. на ролка и ремъците са около 170 двата. В бултрако софия могат ли да направят адекватна диагностика попринцип ... и какви проблеми по двигателя са в състояние да хванат?

Иди при Омбре - универсален съвет. Той със сигурност ще хване симптоми на двигателя. В Бултрако ходих преди години последно със старата хонда - определено мисля, че има и по-добри места за преглед преди покупка. Но съвет от момците във форума ще получиш по-добър, аз съм хондаджия, но с прекъсване :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ..това е колата :cool: , Accord Coupe тези които ме познават им е ясно за какво говоря ... единствената и основна разлика м/у тези за USA пазара е 4е с 2,3 и 3,0 докато за Европа са с 2,0 и 3,0 ...друга съществена разлика е предни спира4ки ..за USA са 260мм. за Eu. са 282мм дискове....спира4ните апарати също са разли4ни ....другите разлики са дребни ..ако те интересува обади се ...имам ве4е доста опит :rolleyes:

Бесен съм, продали са ми колата. Дано някой съфорумец да е купил пловдивското купе, та по-малко да ме е яд. Егати тъпото. Ако някой чуе за читав акорд купе да свирка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...