Jump to content
jamo

Моля за мнение за Сивик 1.4 купе 2001

Recommended Posts

Може ли да ми разясните освен с малко по-стеснените предни фарове има ли нещо по-различно по тази кола сравнение с тези които са преди 2000 година. И какъв е разхода на този автомобил , лесно ли ще се сложи газова уретба, каква е поддръжката му.Ето я и колата която ми изглежда доста добреЦЪКА и каква трябва да е горе долу цената за такъв автомобил?

Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази, която е на обявата е 1,4i т.е. 75 коня. Аз съм с 1,4is 90 коня. Но това е най-малкия проблем тъй като от 75 коня можеш да я направиш 90 само с подмяната на една клапа, която се намира под въздушния филтър. Като разход не би трябвало да гори повече от 7-8л/100км градско, но разхода е доста относителна величина ( зависи от трафик, от начин на каране и др.). За газова уредба не съм се интересувал, но мисля че в секцията за Технически въпроси имаше питания за този модел. Външно разликата е в бронята, фаровете и маската отпред, а отзад разликата е в стоповете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamo

А каква е разликата в стоповете защото аз явно не я забелязвам :rolleyes::cool::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9

Съвсем малка, разликата е в цвета им - след 99г. (фейслифта) са бели мигачите, а преди това са оранжеви.

Публикувано изображение

Може да сравниш снимката с колата от обявата.

Редактирано от VitoEJ9

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде да вдигна, че ми е нужно мнението на повечко хора :) Толкова ли са малко тези коли, че никой неще да драсне :rolleyes: Айде чакам още мнения :):P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...