pesho2 0 #1 Публикувано 8 Септември, 2007 Като сваля жабката докато да падне на моята шестица, зад нея се вижда нещо като бутон, вертикално разположен, вляво от нея. Какво е то? Пак зад жабката има етикет с надпис "Valeo climate control" - това какво е, като нямам климатик?П.П. Пробвам да кача снимките, но нещо не се получава-пита ме за URL, а те са на десктопа и не знам как се изписва адреса им.Хайде, че стана много дълго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #2 Отговорено 8 Септември, 2007 http://forums.hondabg.com/index.php?showto...l=safety+switch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nicki #3 Отговорено 9 Септември, 2007 Като сваля жабката докато да падне на моята шестица, зад нея се вижда нещо като бутон, вертикално разположен, вляво от нея. Какво е то? Пак зад жабката има етикет с надпис "Valeo climate control" - това какво е, като нямам климатик?П.П. Пробвам да кача снимките, но нещо не се получава-пита ме за URL, а те са на десктопа и не знам как се изписва адреса им.Хайде, че стана много дълго.Когато се отворят въздушните възглавници при катастрофа, автоматично се спира подаването на горивото.Колата върти но не пали.Единствения начин да я запалиш е да натиснеш този ключ за който ти питаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #4 Отговорено 9 Септември, 2007 Пак зад жабката има етикет с надпис "Valeo climate control" - това какво е, като нямам климатик?П.П. Пробвам да кача снимките, но нещо не се получава-пита ме за URL, а те са на десктопа и не знам как се изписва адреса им.Хайде, че стана много дълго.Колеги, благодаря ви за отговорите. А какъв е този "Valeo climate control" ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #5 Отговорено 10 Септември, 2007 (Редактирано) това е управлението на парното. Нищо че нямаш климатик пак е климат контрол.... Редактирано 10 Септември, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове