Jump to content
Guest PARADOX_sf

Ооо Jorelinio и не казваш, а?

Recommended Posts

Guest Victor

Хвала на таквиз люде. :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Аз докато напиша и.... ;);) Някой действат по бързо oт мен :P Иначе :shock:;);) това е ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

яко яко! :shock:

Ама аз нещо се отплеснах по този сайт, и се и разсеях - и май ще сменям марката

Публикувано изображение

на жената де :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Magnum Ти явно трябва да доидиш в форума на BMW хахахахахаха. :P:shock: А и между другото честито V-tec. ;)

Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Магнумеееее........ :shock:

Няма и ние да се излагаме я! :P;)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Бе той имаше предвид че ще сменя марката на гаджето :shock::P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

хехеееее, абе марката на гаджето :shock: импортките да живеятбаси оффтопика!! :P браво на в-тека

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

С какви коли си се състезавал?

-Побеждавал съм VW Golf 2 (на няколко пъти), Renault 19 16V, Lancia Delta Integrale, VW Corrado G60, Меrcedes SL55 AMG, BMW 760, както и много други BMW-та - 318, 320, 325..

Ех, някой хора в стремежа си да се изхварлят просто минават разумната граница , след която дори лаиците не биха им се вързали !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

-Побеждавал съм VW Golf 2 (на няколко пъти)

Мен ми се струва, че акцента е тук! :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

С какви коли си се състезавал?

-Побеждавал съм VW Golf 2 (на няколко пъти), Renault 19 16V,  Lancia Delta Integrale, VW Corrado G60, Меrcedes SL55 AMG, BMW 760, както и много други BMW-та - 318, 320, 325..

Ех, някой хора в стремежа си да се изхварлят просто минават разумната граница , след  която дори лаиците не биха им се вързали !

Не съм тръгнал да се изхвърлям поради простата причина,че не обичам да парадирам с гонки и т.н. Питали са ме отговорил съм, написал съм си премеждията до сега и това е!! не ме интересува кой вярва и кой не, нито пък смятам да се обеснявам на всеки :P;)

Пища това обяснение за 1-ви и последен път и реших да е тук, защото уважавам всеки един от форума!!!За Sl-a случая тръгвам от светофар 1ва-4 об.,..2-ра-4-4,5хил.об после 3-та бях в порядъка на 3,5-4хил. при което той се явява от зад набрал скорост без да е спирал на светофара като мен!! Светка ми аз се дърпам като междувременнно настъпвам колкото може при което той ме дърпа с поне 4 коли и за следващия км бях наравно с него,като ускорението е И на 2-ТЕ коли не само на моята :shock: какво щеше да стане натам незнам имаше куки та..общо взето това е ситуацията. Ще ти кажа друг случай: има едно червено рено 5 турбо предполагам го знаеш от божурище бях и там свидетел каде остана Sl-a след гонката и ако му беше видял времената може друго да говориш давам го за пример защото Darcosi ,.. го бие ;) ЗА 760 съм се състезавал от летящ старт който беше от 160 до 220 след което той се отказа а отказа аз го приемам като победа, може в други ситуации и да ме омажат(но не съм сигурен;) ) това не ме притеснява абсолютно винаги ще отговоря на подобни гонки винаги има (победил и загубил) кога съм аз кога е някой друг ;)

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Абе хора, стува ми се че се самозабравяте с легендите , дето ги разправяте...ако обаче си мераклия мога да опитам да ти уредя гонка с СЛ 55 АМГ...лошото е че в този случай наистина ще трябва да залагаш не малко..и по-лошото , изгубиш ли ,по-добре да да деш парите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

И аз мисля, че доста се поизхвърляме някой път във форума!CRX-a е много добър и на мен много ми харесва. Аз го знам от времето, когато не изглеждаше, чак така на външен вид и аз карах CRX 1-ва генерация с 1.6i 16 мотора. Та с него сме се дърпали и бяхме равни до към 160-170. После Vtec-а съвсем леко почваше да ми дърпа, но много бавно. А по въпросът с AMG-тата........абе хора, вие за нищо ги нямате тея коли, та те почват от по 350 коня нагоре :offtopic: Аз лично съм видял на моят приятел VW Corado-то да го дърпа този CRX, но пак беше във висока скорост и то над 160 км/ч. Не искам да кажа, че колата е зле, а напротив. Много добре изглежда и когато се возих на нея (преди повече от година) вървеше като самолет. На мен много ми харесва, но ставаме понякога много смешни с подобни изказвания. Колите си вървят супер, но за класа си. Няма нужда да търсиш AMG, най-лесно е да извикам моя човек с Coradoto и да се пробват отново! То малко се е променило от тогава Coradoto, но ако бие него, ще бие и AMG :lol: П.П. Колеги, айде да слезнем малко на земята! :lol: Излагаме се пред хората, а има много разбиращи и знаещи хора, които четът форумите и посещават тези сайтове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Едно малко уточнение, говорим за Mercedes SL55 AMG, т.е. за това:

Публикувано изображение

Сигурен ли си, че е знаел, че се състезавате? Мен така ме дръпна един VW Пасатор 1.8, та после разбрах, че сме се били ръчкали между светофарите :offtopic:

Както и да е, все пак са 400 коня, на не толко тежко купе. Може да се разрови който не ми повярва малко за технически данни. А ако още не вярва може да се направи проба :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Абе хора, стува ми се че се самозабравяте с легендите , дето ги разправяте...ако обаче си мераклия мога да опитам да ти уредя гонка с СЛ 55 АМГ...лошото е че в този случай наистина ще трябва да залагаш не малко..и по-лошото , изгубиш ли ,по-добре да да деш парите...

Не се притеснявай и аз сам мога да си го уредя имам възможност :lol: а това накрая ако изгуба незнам какво се опита да ми кажеш :offtopic:А по въпросът с AMG-тата........абе хора, вие за нищо ги нямате тея коли, та те почват от по 350 коня нагоре НЕ съм казал, че го нямам за нищо написах ситуацията която се протече и мисля,че горе долу е разбираема ;) Колата е имам има няма 3 год.не помна да съм те возил :lol: както и да е :lol: А и по добре ще е да престанем по темата щото излиза че неспя ден и нощ и си мисля само за състезания,дръпки,гонки,ластици и т.н и как да си изкарам колата най-бърза НИЩО ПОДОБНО през к :lol:а ми е чесно Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Едно малко уточнение, говорим за Mercedes SL55 AMG, т.е. за това:http://auto.consumerguide.com/images/auto/...y/sl551_lrg.jpg

Tози мерецес е неземен, 500 коня. Едва ли става дума за него, по-скоро за старият SL55AMG който е със същият двигател, но без компресор - 350 коня. Колата тежи 1850кг или към 170 коня на тон.Този мерцедес е с автоматични скорости, така че загубите му са по-големи, и се доближава до конска сила/кг на CRX VTEC, който при това показа доста над 150 коня и то на колелата.Въпреки това по заводски данни мерцедеса ускорява по-бързо, първо защото е със задно предаване и по-широки гуми, пък и автоматика сменя бързо скоростите, винаги на правилните обороти, и то без прекъсване на въртящият момент към колелата.Теоритически мерцедеса е облагодетелстван, но пък и хондата има някои предимства. Още повече състезанието не е било от старт - светофар, а в движение, различни условия, различни шофьори.Но ако има гонка на SL55AMG u CRX 1.6 VTEC, аз бих заложил на мерцедеса. Все пак 2 секунди до 100 разлика имат по каталог.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ако някой урежда АМГ-та за гонка да се обади.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

НЕ съм казал, че го нямам за нищо написах ситуацията която се протече и мисля,че горе долу е разбираема :lol: Колата е имам има няма 3 год.не помна да съм те возил ;) както и да е :lol:

Пич,не си ме возил ти, а предишния и собственик (Генчо), но както и да е!А що се отнася до SL55 AMG е май 380 коня, няма да ги правим и тук на въпрос 30 коня :o Но такава кола ще кажеш, че си я бил, само тогава когато застанете на старт заедно и се изтествате. Аз написах, че колата ми харесва и в никакъв случай не казвам, че е зле, а напротив :offtopic: ЯКА Е, евала за труда и парите дето си хвърлил :lol: Иначе ако става на въпрос, тези коли и по каталог както каза Магнум са по-бързи от 0-100, а да не говорим в над 100 за какво става въпрос при тях с този въртящ момент на тезу кубатури. Аз няма да си правя труда да търся SL55 AMG, но ако искаш мога да ти уредя една гонка с Corado G60, с което се е дърпал и старият собственик на колата и Coradoto го би! Ако и ти го биеш, ще почна да ти вярвам за ML55, че имаш големи шансове. Защото тази кола в момента се нарежда точно там някъде по ускорение.Айде със здраве и не се сърдете, а бъдете малко повече реалисти ;) П.П. А относно ситуацията за която си написал, не личи по нищо, че и двамата сте решили и сте се дърпали. Също така има и всякакви шофьори, на оня може да не му е стискало да натиска газта. Аз пък ти написах за Passat, който и по каталог го дават с 4 секунди по-бавен, та ме дръпна, ама аз не знаех, че се състезаваме. Просто си понастъпвах колата без да имам нещо предвид или въпросният да ми прави впечатление. След това обаче му разцепих тарлъците като разбрах и ми казаха, щото не можах да се помира докато не ми дадоха 'Реванш' :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Ако някой урежда АМГ-та за гонка да се обади.

Парадокс бате,за т'ва ме кефиш. Винаги си готов за ръчка, кефи ме желанието ти и това, че посотянно търсиш начин и си гласиш колата. А както се вижда от филма и резултат има :offtopic: Аз с ML55 за сега нищо не уреждам, ама ако искаш мога да уредя с Corado G60 на колегата ти и ако той се навие. Може да се дръпнат на Божурище направо, за да няма оправдания за излезнала кола или дупка на пътя или знам ли и аз. Та ако искаш те включваме веднага? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...